ISPO (istraživačko slav. planinarstvo + ISPO-vci)

Slavonska brda: Psunj, Papuk, Krndija, Požeška gora, Dilj gora.

Re: ISPO (istraživačko slav. planinarstvo + ISPO-vci)

PostPostao/la klikunaš » 16. 04. 2012., 20:42

nije ovo bio ISPO-vski izlet u klasičnom smislu ( sve po markaciji), ali se imalo što čuti o životu Ivane Brlić Mažuranić .
evo i linka;
http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/ziv ... fault.aspx

naredna dva vikenda ISPO-vci ( članovi HPD Klikun Pleternica ) su na trasi SPP-a od Maksima do Orljave . Remarkiranje i čiščenje. Pozvan/a si.
Oko 06. svibnja ISPO, Nuclear story.
klikunaš

PostPostao/la Bestija » 19. 04. 2012., 12:57

Vama HPS treba dat posebnu nagradu za promicanje ovog foruma jer ste vi jedini koji ga održavaju na životu :)
Bestija

PostPostao/la Mirni » 19. 04. 2012., 14:17

Bestija je napisao/la:Vama HPS treba dat posebnu nagradu za promicanje ovog foruma jer ste vi jedini koji ga održavaju na životu :)

Imaš pravo i redovno ih pratim, a posebni su i po tome što Forum koriste za dogovor i razmjenu informacija, a ne za pljuvanje. Valjda nemaju dovoljno slobodnog vremena, jer planinare.

B R A V O I S P O -vci. Sve čestitke. ;)
Mirni

PostPostao/la klikunaš » 19. 04. 2012., 22:09

Što zar postoji još neki forum koji se bavi planinarskim temama ? Šalu na stranu ili nastranu.
Mislim da sam jedan od prvoboraca na HPS-ovom planinarskom forumu. Znam kada su pristizali sada već etablirani forumaši.
A bogami znam i nešto o "rušenju, gašenju, opstrukciji i sl. " prednika ovog foruma. ( duga je to i neugodna priča !).
Spadam u generaciju koja je planinarski list svog matičnog društva ( Klinko) štampala na geštetneru te znam koliko je truda za to uloženo.Također znam kako je lako nešto popljuvati ne imajući sve nužne informacije.
I kada ne bi bilo HPS-a i njegovih dužnosnika našlo bi se nešto već za, uglavnom, neargumentirano kritiziranje.

Ipak je ovo ISPO tema i ne bi o dualizmu forumaštva . Hvala dobronamjernima.
Dođite u slavonsko gorje. Pođite sa ludim ISPO- ispovcima tamo gdje još niste bili, a i nećete skoro.
klikunaš

PostPostao/la Bestija » 20. 04. 2012., 08:04

klikunaš je napisao/la:Što zar postoji još neki forum koji se bavi planinarskim temama ? Šalu na stranu ili nastranu.

Paaaaaaa postoje još 2 foruma tj 1 forum i jedan dio velikog foruma posvečeni planinarenju (www.planinarenje.net/forum i http://www.forum.hr/forumdisplay.php?forumid=225 )

klikunaš je napisao/la:A bogami znam i nešto o "rušenju, gašenju, opstrukciji i sl. " prednika ovog foruma. ( duga je to i neugodna priča !).

Znam i ja puno toga o rušenju i pokušavanju zatiranja starog foruma, samo te moram ispraviti. Taj isti forum nije ugašen nego se još uvik nalazi na internetu samo je HPS kad je skinio stranicu pošto poto želio ugasiti i forum (bez obzira što ga je Jure jednom vratio) te je promjenio IP adresu servera da se istom nemože pristupiti. Ali pošto je forum još uvijek online i sada ako znaš kako možeš se spojiti na njega. Ja sam recimo bio na njemu prošli tjedan jer sam išao tražiti neke stare podatke.
Ako koga zanima kako pristupiti starom furumu uputstva može pronaći ovdje: http://www.planinarenje.net/forum/showthread.php?159

klikunaš je napisao/la:I kada ne bi bilo HPS-a i njegovih dužnosnika našlo bi se nešto već za, uglavnom, neargumentirano kritiziranje.

Kad si već ovo spomenuo ja sam uvik uspoređivao HNS i HPS po pitanju nerada i uhljebljenosti i dalje ostajem pri tom svom mišljenju.
Okrugli stol o stanju u hrvatskom planinarenju: http://www.planinarenje.net/forum/showthread.php?380
Bestija

PostPostao/la mlinka » 28. 05. 2012., 17:15

Al" smo se nešto utišali! Što se dešava? E kad nitko neće, ja ću.. Naša mala ekipa je napravila malu kružnu turu od Velike, preko Pliša i Mališčaka, Orahovih voda i Ivačke glave preko Kožića hrasta do Jankovca, te se dolinom Dubočanke vratila nazad do Velike. Nije ISPO, ali je ekipa ISPO!
Nekoliko slika s mobitela:
https://picasaweb.google.com/1066299973 ... d3Zz6rE7gE
mlinka

PostPostao/la mirjana » 28. 05. 2012., 22:00

NAJAVA ISPO TURE TRI IZVORA NA VIROVITIČKOJ BILOGORI

U nedjelju, dana 3.6.2012. pozivate se na ISPO nazvanu Tri izvora na virovitičkoj Bilogori. Okupljanje je u 8,45h kod kružnog toka Bila-Lidl u Virovitici i odlazak do Jasenaša. Kreće se Milašinović kosom preko Lazarević kose na Popić (naravno,kosu) do križanja sa Kipskom gdje je prvi izvor. Dalje preko kote 255 na drugi izvor po imenu Bosinac, Vilovskom kosom do trećeg izvora na Brusevima i Planinarskog skloništa te odlazak na 1.ribnjak. Tura traje cca 6h, vodič je Kašuba.
Bit će šumskih jagoda za branje!
Isti dan je i 7.virovitički susret planinara na 1.ribnjaku.

javite se na 098 175 76 88 ili kašuba 098 968 40 58
vidimo se!
mirjana

PostPostao/la klikunaš » 14. 06. 2012., 23:28

i ovaj vikend ništa od ISPO tura.
GSS dežurstva na Omanovcu.

Idemo sa rezerviranjem termina za Astro party 2012. (petak popodne, subota i nedjelja )
Nuclear story ide uskoro kada ulovimo termin !
klikunaš

PostPostao/la no48 » 16. 06. 2012., 10:17

Nema me dugo ovdje ali nisam ispao iz štosa! Molim sve za ISPO ASTRO PARTY malo ranije, u srpnju ili početkom kolovoza. Ne bih si mogao oprostiti ako ove godine opet ne budem. Petak poslijepodne, subota i nedjelja. Ja sam za i Suzy je za. Ali ako opet ne budu Mlinka i supruga mu, Petrovići i Gašo i Meli i još poneki dragi ljudi neću biti toliko sretan. Pliz da bude ranije nego ovih godina.
no48

PostPostao/la lojza » 17. 06. 2012., 19:39

Evo i mene, meni sve odgovara, odmah se javljam za radove koji prethode(drva, košnja ...), ako može nek bude novi astronom -predavač, D. J. može ostati isti.
lojza

PrethodnaSljedeća

Natrag na Slavonske planine

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.