Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142Dry tooling radionica s Vilijem Gučekom

subota, 22.09.2018.

Ovogodišnja DT radionica održat će se od 12. do 14. listopada u Zagorju ob Savi (Slovenija). Sudionici radionice saznat će sve o treningu i tehnikama dry toolinga od poznatih natjecatelja i toolera iz Slovenije i Hrvatske (Vili Guček, Janez Svoljšak. Mario Musulin).

Noćenje će biti organizirano u Planinskom domu v Gorah, a troškove prijevoza, prehrane i noćenja sudionici snose sami. Na radionicu je potrebno ponijeti osobnu opremu (pojas, kaciga, spravica), a oprema za dry tooling moći će se posuditi i isprobati na licu mjesta.

Na radionicu su pozvani svi zainteresirani, bez obzira na godine i iskustvo. Prijave (ime prezime, datum rođenja, ime društva) šaljite na alpinizam@hps.hr do 10. listopada 2018. godine.

Planinarski dom Hahlić dobio struju iz obnovljivih izvora

Planinarski dom Hahlić dobio struju iz obnovljivih izvora (17.10.2018.)

Planinarsko društvo Obruč je u subotu 13. listopada 2018. godine podizanjem vjetrenjače prigodnom svečanošću obilježilo završetak projekta opremanja doma obnovljivim izvorima električne energije.

Opća skupština UIAA u Mongoliji

Opća skupština UIAA u Mongoliji (11.10.2018.)

U Ulaanbaataru, glavnom gradu Mongolije u subotu, 6. listopada održana je Opća skupština UIAA na kojoj je sudjelovalo preko 100 predstavnika iz nacionalnih saveza i drugih planinarskih udruženja iz cijelog svijeta...

Susret predstavnika komisija za planinarske putove PZS, PSS i HPS-a na Kalniku

Susret predstavnika komisija za planinarske putove PZS, PSS i HPS-a na Kalniku (09.10.2018.)

U planinarskom domu Kalnik održan je susret predstavnika komisija za planinarske putove Planinske zveze Slovenije (PSZ), Planinarskog saveza Srbije (PSS) i Hrvatskog planinarskog saveza (HPS). Izlaganja i rasprave odnosile su se na međusobno upoznavanje s načinom označavanja putova, zakonskom regulativom u vezi planinarskih putova, školovanjem markacista i druge teme od značaja za razvoj markacističke djelatnosti i rad komisija.

Google Search


hps.hr web


Web kamera Zavižan
Web kamera Platak

Copyright 2018 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.