PLANINARSKI FORUM - forum.plsavez.hr - Registracija

Planinarski forum namijenjen je razmjeni iskustava i informacija o planinama i planinarstvu. Hrvatski planinarski savez kao vlasnik i pravni nositelj svoje web-stranice, a u želji da Forum bude uredan i upotrebljiv, upućuje ove preporuke i zamolbe kojih se trebaju pridržavati svi sudionici Foruma pri upućivanju svojih poruka:

  • držati se planinarskih tema, ne skrećući na teme i detalje bez planinarskog sadržaja;
  • zadržavati se pri raspravi u okvirima otvorenih tema, a po potrebi otvoriti novu;
  • pri upućivanju novih tema i poruka odabirati jasne naslove u skladu s njihovim sadržajem;
  • mišljenja, stavove, prijedloge i primjedbe potkrijepiti prethodno provjerenim, valjanim i točnim činjenicama i argumentima;
  • suzdržavati se od korištenja uvredljivih i prostih riječi te upućivanja besmislenih poruka;
  • suzdržavati se od reklamiranja, oglašavanja ili propagiranja komercijalnih sadržaja bilo koje vrste;
  • suzdržavati se od prozivanja i vrijeđanja drugih sudionika foruma, planinarskih i ostalih djelatnika, udruga te Hrvatskog planinarskog saveza.

Hrvatski planinarski savez zadržava pravo zatvaranja tema i brisanja poruka koje nisu upućene u dobroj namjeri ili su suprotne navedenim načelima.

HPS nije odgovoran za sadržaj Planinarskog foruma, posebno ne za mišljenja, stavove i informacije koje iznose sudionici Foruma. Iako je jedan od razloga uspostave Foruma želja da se omogući izravna razmjena različitih zapažanja, mišljenja i prijedloga o svim pogledima na planinarstvo, i u tom smislu određena tijela HPS prate rasprave na Forumu, HPS i njegovi dužnosnici nisu u mogućnosti uključivati se u rasprave ili odgovarati na pitanja i poruke, niti su dužni postupati prema mišljenjima i zahtjevima iznesenim na Forumu. Razlog tome je što u svakoj udruzi, pa tako i HPS-u postoji određen ustroj, izabrana tijela i dužnosnici koji svoje zadaće obavljaju u skladu sa Statutom HPS-a i odlukama nadležnih tijela HPS-a te se komunikacija izravno obavlja između njih i registriranih članica Saveza, a u slučaju ostalih upita, prijedloga i mišljenja individualnog članstva i građanstva kontakti se obavljaju putem Ureda HPS-a.

Svojim uključivanjem u Forum potvrđujete da ste upoznati s ovim pravilima i da ih prihvaćate.

Hrvatski planinarski savez

 
cron