ISPO ASTRO PARTY 2013

Slavonska brda: Psunj, Papuk, Krndija, Požeška gora, Dilj gora.

ISPO ASTRO PARTY 2013

PostPostao/la no48 » 27. 06. 2013., 22:47

ASTRO PARTY jaše i ove godine, i to po četvrti put! Od petka 09. do nedjelje 11. kolovoza 2013. godine, na dobro poznatom mjestu, brdu Metaljka iznad napuštenog sela Mrkoplja, iznad sela Striježevica na cesti Kamensko - Voćin i ove godine ćemo dvije večeri i tri dana družiti se i gledati u zvijezdano nebo. U petak poslijepodne okupljanje na jezeru Striježevica, odlazak do Metaljke, namještanje kampa, nakon čega počinje program, DJ NIGHT - vrijeme u kojemu svatko tko želi može doći do tonskog pulta i pola sata razveseljavati okupljeno mnoštvo svojim omiljenim hitovima, više ili manje poznatim, na dobro ugođenom razglasu, pa dok potraje. U subotu program poslije 16 sati, COMUNITY NIGHT, gdje ćemo evocirati i obnoviti uspomene i isplanirati nešto novo i gdje ćemo opet sresti sve one drage ljude sa kojima smo sve ove godine hodali uzduž i poprijeko i neke nove ljude koji dođu i sa njima se podružiti i progovoriti koju pa se oni ovim putem i pozivaju ( a bit će i telefonski iznapadani! ) da dođu. Znaju oni tko su. Obje večeri druženje sa vedrim nebom i svim njegovim čudesima putem teleskopa sa pomoći kraljevskog ili kraljevskih astronoma. U nedjelju raspremanje kampa, tura tko želi na papučku Ravnu goru ili na neko drugo mjesto i ručak na jezeru pa razlaz. Kampiranje moguće na cijelom prostoru Metaljke, osim čeke, koja je već tradicionalno zauzeta. Molimo da nam se javite ako mislite doći da vam osiguramo klopu i piće i mjesto za spavanje i dovoljno struje i vode i glazbe i teleskopa i društva i svega ostalog za to vrijeme. Vidimo se. Više info kad se sve definira do kraja. Za info javite se Miri ili meni, a osobito radi prijava za DJ - NIGHT gdje za DJ - a koji dobije najveći pljesak, urlik, zvižduk ( a mjerit ćemo decibele ) slijedi nagrada.
no48
 
Postovi: 106
Pridružen/a: 06. 04. 2011., 12:45

Re: ISPO ASTRO PARTY 2013

PostPostao/la no48 » 07. 08. 2013., 00:56

Sve je više ili manje spremno za četvrti ISPO ASTRO PARTY i to 2013! Od petka poslijepodne do nedjelje ujutro. Autom se može doći do bunara u Mrkoplju i dalje ne, ako netko ima previše teškog tereta za nositi imamo prijevoz tih par sto metara pa tko ima što neka se javi. Ako netko može doći i u petak malo ranije neka se javi da pomogne oko namještanja kampa, u petak roštilj, u subotu grah, džabe, kao i piće, vodu neka svatko nosi sa sobom, glazbu molim na USB sticku, kraljevski astronom je na raspolaganju u subotu navečer, a u subotu navečer poslije graha imamo i iznenađenje poslije kojega više nećete leptire gledati zdravo za gotovo, kampiranje na cijelom prostoru, glazba od početka do kraja i to je to. Vidimo se!
no48
 
Postovi: 106
Pridružen/a: 06. 04. 2011., 12:45

Re: ISPO ASTRO PARTY 2013

PostPostao/la no48 » 11. 08. 2013., 19:26

Ima još 364 dana da se naspavamo. Četvrti ASTRO PARTY otkazalo je vrijeme, a bilo je valjda i vrijeme da jednom bude loše vrijeme. U petak poslijepodne sa +38 na +16 u subotu ujutro, u noći sa petka na subotu nije bilo spavanja uopće jer je vjetar nosio sve pred sobom na Metaljci, jedno vrijeme je nas šestoro držalo ceradu sa nadstrešnice pa smo ju na kraju morali i skinuti, munje i gromovi cijelu noć svud okolo i spašavanje šatora. U subotu prijepodne je toliko tamo deralo da smo se morali skloniti kod Dragaša u voćnjak i dok je došla druga ekipa nije se smirilo pa smo odlučili da program zbog sigurnosti otkažemo jer je bilo prevrtljivo vrijeme i bilo je opasno dovesti neplaninare na to mjesto u to doba i naložiti igdje vatru pa smo odustali i od graha, a kobasice za večeru pekli u zavjetrini u podnožju Metaljke. Smirilo se tek sa subote na nedjelju i to oko 02:00 sata u noći. Pohvale svima koji su na vlastitu odgovornost došli gore i otrpili vjetar i pokazali pravi planinarski duh, pohvale sponzorima događanja i to redom APP d.d., Općina Brestovac, Čajka d.o.o. i Velebitsko pivo, pohvale radnicima velikima i pravoj ekipi Lojzi, Antoniji, Miri, Ivi, Suzani, Raletu, Silviji i Cigi jer je to ekipa koja je napravila kamp, novu nadstrešnicu, u noći održavali šatore, pjevali onu od Thompsona zaustavi se vjetre pita bi te nešto i slične, selila kamp kod Dragaša i sto ostalih stvari koje su se morale napraviti. Već poslovnično pranje nogu kod čika Milutina održano je.Glazba naravno. Pozdrav opakim brođanima, curama iz Virovitice, Goranu Letiću koji se potrudio oko leptira pa ga vrijeme zeznulo, Petru Bašiću, još jednom astronomu i svima ostalima, ne ljutite se, fotke ću ja staviti kad ih pokupim.
no48
 
Postovi: 106
Pridružen/a: 06. 04. 2011., 12:45


Natrag na Slavonske planine

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron