Zbor vodiča

Greške na stranicama, kritike i savjeti administratorima, ideje za novitete i dr.

Zbor vodiča

PostPostao/la Čevo » 05. 10. 2011., 11:31

Poštovani! Razočaran sam organizacijom zbora vodiča ove godine, odnosno terminom. Tako važan skup u doba kada treba riješiti organizacijska pitanja vodiča saziva se u roku 7 dana. Poziv sam dobio u ponedjeljak. Nigdje nisam našao neku raniju najavu skupa (Kalendar, Hrvatski planinar). Ljudi imaju svoje planirane aktivnosti, godišnje, mjesečne.

Također sam ogorčen na koji način se rade tečajevi za vodiče društvenih izleta. Zar ste zaboravili da je to tečaj za starije osobe a mladi neka idu na tečajeve stručnih vodiča ili bi ih trebalo nazvati visokogorski vodiči. Društveni vodiči mogu voditi izlete samo po osiguranim planinarskim stazama gdje netreba penjanje i osiguranje. Kako da 50.godišnjake šaljem na tečaj gdje se vrše alpinističke vježbe penjanja po stijenama i traje tri vikenda. Zar neznate da je kriza i da se nema novaca za skupe projekte koji su nepotrebni. Tečaji i zborovi vodiča treba da se organiziraju lokalno po stanicama vodiča a delegatski treba organizirati na saveznom nivou. Molimo za razumijevanje i prilagodimo se današnjim vremenima. Pozdrav!
Čevo

Natrag na Poruke administratorima

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.