Mobilna aplikacija za planinare

Greške na stranicama, kritike i savjeti administratorima, ideje za novitete i dr.

Mobilna aplikacija za planinare

PostPostao/la markfili » 31. 12. 2015., 13:46

Pozdrav,

htio bih malo istražiti postoji li potreba za mobilnom aplikacijom kojom bi se služili planinari, kako domaći, tako i stranjski.
Generalno, sadržajem bi bila vezana za podatke na stranici HPS-a, a mogla bi služiti i za interakciju između planinara i planinarskih društava.
Recimo da bi bazne funkcionalnosti mogle biti dobivanje obavijesti o novim izletima i vijesti iz planinarskih krugova, prijavljivanje za pohađanje izleta te za dohvaćanje općenitih informacija o stazama, vrhovima i planinarskim domovima dok smo u pokretu.
Imam još par ideja za takvu aplikaciju, ali mi zasad treba feedback ciljane skupine :)
Ako mislite da za tako nešto ima potrebe, molim vas, slobodno komentirajte!

Lijep pozdrav,

Marko Filipović
Android developer i rekreativni planinar
kontakt: mrkfilipovic3@gmail.com
markfili

Re: Mobilna aplikacija za planinare

PostPostao/la markfili » 13. 09. 2018., 15:25

Pozdrav,

htio bih vam javiti da sam u međuvremenu napravio prvu verziju aplikacije za uređaje s Androidom.

Prva verzija (12.9.2017.) je dostupna na Google Play Storeu na ovoj poveznici:

https://play.google.com/store/apps/deta ... .edelweiss

Trenutno radim na novijoj verziji kad uhvatim vremena, a u kojoj će biti moguće prijaviti i poslati nove podatke te prijaviti one netočne.

Imam još puno ideja za nadograditi, proširiti i poboljšati aplikaciju, ali znajte da je i svaki vaš komentar veoma dobrodošao!

Ovim putem se zahvaljujem Alanu Čaplaru na podacima o kućama prikazanim u aplikaciji.
markfili

Natrag na Poruke administratorima

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.