Planinarski uspon za Praznik rada na Japetić, 1.5.2011.

Najave i pozivi na izlete, izložbe i druga planinarska događanja, novosti iz rada planinarskih društava, o otvaranju planinarskih kuća i sl.

Planinarski uspon za Praznik rada na Japetić, 1.5.2011.

PostPostao/la jseper » 27. 04. 2011., 17:40

Kako i sam pripadam HPD Jastrebarsko, vjerujem da se nitko neće ljutiti što prenosim obavijest o predstojećem izletu. Slijedi tekst koji prenosim u cjelosti:


U sklopu obilježavanja Praznika rada 01.05.2011. godine Športska zajednica grada Jastrebarsko u suradnji sa HPD Jastrebarsko, organizira Planinarski uspon na Japetić 01.05.2011 godine. Cilj ovog pohoda je da potaknemo roditelje i djecu da zajednički provode što više slobodnog vremena u prirodi, na svježem zraku. Aktivnim bavljenjem takvog načina rekreacije, unaprjeđujemo svoj zdravstveni status, zdravije živimo, potičemo druženje i provodimo svi više vremena u prirodi, a i uživamo u ljepotama Japetića i lijepom pogledu. Pokrovitelj akcije je gradonačelnik Mihael Zmajlović i Turistička zajednica Grada Jastrebarskog. Svi sudionici koji krenu na uspon u vremenu od 8:00 - 12:00h na pola puta između Šumskog dvora i Japetića, imat će priliku dobiti prigodnu majicu i kupon za planinarski grah. Kod planinarskog doma na Žitnici u sklopu same akcije u organizaciji Crvenog križa Jastrebarsko kontrolirati će se razina šećera u krvi i mjeriti krvni tlak.

Pozivaju se građani da u što većem broju pohode akciju.

izvor: http://hpd.jastrebarsko.hr/
jseper
 
Postovi: 9
Pridružen/a: 04. 04. 2011., 20:00

Natrag na Planinarske obavijesti

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron