'KO OVO 'MORE PLATIT: Hodočašće i misno slavlje na Biokovsko

Najave i pozivi na izlete, izložbe i druga planinarska događanja, novosti iz rada planinarskih društava, o otvaranju planinarskih kuća i sl.

'KO OVO 'MORE PLATIT: Hodočašće i misno slavlje na Biokovsko

PostPostao/la Apocalypso » 18. 08. 2014., 11:20

'KO OVO 'MORE PLATIT: Hodočašće i misno slavlje na Biokovskom vrhu Sveti Roko

slika

Naporan radni tjedan u kombinaciji sa višestrukim akcijama potrage i spašavanja mi jednostavno nisu ostavile ni trunke vremena da isplaniram išta ozbiljnije pa sam na Sv. Roka krenuo nikad ne spremniji, u kasnim popodnevnim satima, kad se sunce već spremalo da pođe na počinak iza Biokova uputio sam se iz Župskog sela Takala prema Čuliji pa kud puklo, puklo.

A puklo je da bolje ne može, kako to i obično biva, što se manje komplicira i planira to bolje ispadne na kraju, pa me tako nakon poprilično žustrog i samotnog uspona na Čuliji dočekalo veće u ugodnom društvu sa starim prijateljima uz roštilj, ćakulu i sporadične impulse sjećanja na neke dane sretnije do dugo u noć.

Da stvar bude još bolja nakon nekoliko iznimno sparnih i vrućih dana bura je pošteno rashladila Biokovo na smo na Čulijskih devetstotinjak metara nadmorske visine uživali na svega desetak stup... .. .

Read more:
P'KO OVO 'MORE PLATIT

lp,
Teo
Apocalypso
 
Postovi: 32
Pridružen/a: 15. 07. 2012., 18:07

Natrag na Planinarske obavijesti

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron