Planinarski pohod na Kalnik - 90.ta obljetnica

Najave i pozivi na izlete, izložbe i druga planinarska događanja, novosti iz rada planinarskih društava, o otvaranju planinarskih kuća i sl.

Planinarski pohod na Kalnik - 90.ta obljetnica

PostPostao/la StefAN » 30. 08. 2014., 16:21

slika

Povodom obilježavanja 90-te obljetnice planinarskog društva Kalnik organizira se Svečana skupština za članove i pozvane goste u nedjelju 7. rujna 2014. u 12 sati u planinarskom domu na Kalniku. Povodom toga organizaran je planinarski pohod od Križevaca do Kalnika.

PLANINARSKI POHOD NA KALNIK

Planinarski pohod organizira se za sve planinare i ljubitelje prirode. Okupljanje sudionika pohoda je od 7 - 7,30 sati na Strosmajerovom trgu(kod obnovljene sinagoge) u Križevcima. Ide se osnovnom veznom planinarskom stazom pod brojem 16 za Kalnik.

Za pohod se treba adekvatno obuti i obući prema vremenskim prilikama, te ponijeti zaštitu od kiše. Ponijeti hranu i piće, te volju za hodanje.

Članovi planinarskog društva „Kalnik“ i pozvani gosti prisustvovati će skupštini, izvještajima o radu i podjeli priznanja zaslužnim planinarima. Poslije je organiziran ručak i druženje u planinarskom domu na Kalniku.
Planinari i gosti mole se da se jave Hrvoju Mišku radi rezervacije prehrane na Svečanoj skupštini na 098 986 8084 ili na e-mail hrvoje.misko@gmail.com
Zainteresirani za planinarski pohod molimo da se prijave Stjepanu Jembreku na mobitel
095 845 8509(SMS-om) ili e-mail stjepanjembrek@gmail.com

slika

U subotu 6. rujna 2014. organizira se također pohod s gostima iz Grada Nagyatada iz Mađarske. Polazak je iz Strosmajerovog trga u 9 sati ujutro. Hoda se od Sv. Petra Orehovca (do tamo autobusom) do Kalnika. Poslije objeda je osiguran je prijevoz u iz Kalnika autobusom oko 17 sati. Pozivaju se planinari koji nemogu u nedjelju hodati na Kalnik, da pođu u subotu. Također se trebaju javiti organizatoru pohoda Stjepanu Jembreku (Ograničen broj sudionika).
StefAN
 
Postovi: 136
Pridružen/a: 05. 04. 2011., 07:04

Natrag na Planinarske obavijesti

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

cron