Komisija za promidžbu i izdavačku djelatnost

Komisija za promidžbu i izdavačku djelatnost uređuje i administrira web stranice HPS-a te priprema za izdavanje razne vrste planinarskih publikacija (knjige, vodiče, priručnike) kojima je HPS izdavač ili suizdavač. Komisija također prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o planinarskim udrugama i njihovim većim akcijama te predstavlja planinarstvo i HPS u javnim medijima.
E-mailpromidzba@hps.hr
PročelnicaBiserka Radović, 091/12-63-224
Zamjenica pročelniceIvana Eterović
Članovi komisijeMario Ripli
Ivana Radonić
Mija Dropuljić
Aida Barišić

DOKUMENTI


PROMIDŽBA PLANINARSTVA

Slika. Osnovna zadaća Komisije za promidžbu i izdavačku djelatnost je javno predstavljanje planinarstva i djelatnosti HPS-a. Promidžba je usmjerena prema planinarima i neplaninarima, posebice prema mladima, a ostvaruje se suradnjom s tiskanim i elektroničkim medijima, ustanovama, udrugama i pojedincima, uređivanjem i korištenjem digitalnih medija te izdavanjem, distribucijom i promidžbom planinarske literature.

IZDAVAČKA DJELATNOST

Komisija za promidžbu i izdavaštvo bavi se autorskom, redaktorskom i grafičkom pripremom izdanja kojima je HPS nakladnik ili sunakladnik. U svojstvu svojevrsne male izdavačke kuće unutar HPS-a Komisija za promidžbu i izdavačku djelatnost priprema planinarske knjige, vodiče, dnevnike, priručnike, kataloge, letke, plakate i druga tiskana i digitalna izdanja HPS-a te pruža stručnu pomoć zainteresiranim planinarskim udrugama koja pripremaju svoje publikacije.

ELEKTRONIČKI SADRŽAJI

Važna zadaća Komisije za promidžbu i izdavaštvo su administriranje i uređivanje web stranica Hrvatskog planinarskog saveza. Web HPS-a danas predstavlja najsadržajniji i najkvalitetniji planinarski sadržaj na internetu u Hrvatskoj. Komisija za promidžbu i izdavaštvo HPS-a također skrbi o administriranju e-mail adresa na domeni hps.hr, o izradi i ažuriranju raznovrsnih planinarskih aplikacija i baza podataka HPS-a te o predstavljanju Saveza na društvenim mrežama.Poveznice
Vrh ove stranice | Kazalo weba | Naslovnica
Web trgovina | Časopis Hrvatski planinar | Impresum weba | Postani planinar!
footer
Copyright 2024 © Hrvatski planinarski savez