Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Sastanak Komisije za sportsko penjanje 14. rujna 2019. u Zagrebu

nedjelja, 01.09.2019.

Slika.Sastanak Komisije za sportsko penjanje HPS-a održat će se u subotu 14. rujna 2019, s početkom u 11:00 sati u Domu HPS-a, Kozarčeva 22, u Zagrebu. Poziv je upućen svim sportsko-penjačkim klubovima u Hrvatskom planinarskom savezu. Pozivamo klubove da upute svojeg predstavnika budući da je na sastanku potrebno raspraviti više tema značajnih za razvoj sportskog penjanja u Hrvatskom planinarskom savezu:

Teme su

1. Rad Komisije za sportsko penjanje (Unaprjeđenje rada i raspored zadaća u radu Komisije, Primjena Pravilnika KSP i Pravilnika o natjecanjima u sportskom penjanju, Prihodi i rashodi za sportsko penjanje u HPS-u, Cijena članske iskaznice i markice za sportsko penjanje, godišnje licence za natjecatelje, licence za školovanje u sportskom penjanju i licence za instruktore sportskog penjanja),

2. Prikupljanje podataka za Informacijski sustav u sportu Središnjeg državnog ureda za sport – sportaši i stručni djelatnici u sportu te rezultati natjecanja i sportski objekti,

3. Raspored natjecanja nacionalnog prvenstva za 2020. godinu

4. Računalna aplikacija za evidentiranje natjecatelja, natjecanja i rezultata

5. Evidentiranje uređenih penjališta i dvorana za sportsko penjanje

6. Reforma sustava školovanja u HPS-u

7. Zadaće sportsko-penjačkih klubova (Registracija članova, Angažiranje stručnih kadrova u sportu, Registracija sportaša - natjecatelja i stručnih osoba - trenera pri KSP HPS, Korištenje službene adrese elektroničke pošte, Primjena anti-doping pravila Hrvatskog olimpijskog odbora

8. Razno

Na sastanku će osim članova Komisije sudjelovati i dužnosnici HPS (glavni tajnik, predsjednik Izvršnog odbora i dr.) kako bi prenijeli aktualnosti i obavijesti iz Središnjeg državnog ureda za sport koje se odnose na sportsko penjanje, upoznali se podrobnije s prijedlozima i inicijativama sportsko-penjačkih klubova te odgovorili na pitanja članova KSP o ulozi nacionalnog saveza u razvoju sportskog penjanja.

Obavijest o novim mjerama za suzbijanje epidemije

Obavijest o novim mjerama za suzbijanje epidemije (19.03.2020.)

Prateći i primjenjujući mjere Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatski planinarski savez apelira na planinarske udruge, vlasnike i upravljače planinarskih objekata da i dalje redovito prate aktualne informacije i odgovorno primjenjuju mjere koje donose i objavljuju nadležne službe.

Skupština HPS-a

Skupština HPS-a (16.03.2020.)

Redovna Skupština HPS-a bila je planirana za 18. travnja 2020. u hotelu Panorama Zagreb s uobičajenim dnevnim redom i pisanim materijalima koje priprema Izvršni odbor. Dnevni red objavljuje se sukladno Statutu HPS-a 30 dana prije održavanja sjednice, međutim zbog javno-zdravstvenih okolnosti sjednica Skupština se odgađa dok se ne steknu uvjeti za njezino održavanje, o čemu će udruge članice biti pravovremeno obaviještene.

Nove informacije i upute o mjerama zaštite od koronavirusa

Nove informacije i upute o mjerama zaštite od koronavirusa (12.03.2020.)

U pogledu aktualnih zdravstvenih okolnosti oko virusa COVID-19, Hrvatski planinarski savez prati i primjenjuje preporuke, upute i druge mjere Stožera Civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Slijedom brojnih upita upućenih Uredu HPS-a, upućujemo također sve planinarske udruge da kod planiranja i realizacije planinarskih izleta i drugih aktivnosti prate aktualne informacije i primjene mjere koje po tom pitanju donose i objavljuju nadležne javno-zdravstvene službe.

Google Search


hps.hr web

Vrijeme: Zavižan |Platak

Copyright 2020 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.