Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Natječaj za uslugu tiska časopisa Hrvatski planinar

ponedjeljak, 23.09.2019.

Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog planinarskog saveza od 16. rujna 2019. raspisuje se

NATJEČAJ ZA USLUGU TISKA ČASOPISA HRVATSKI PLANINAR

1. Naručitelj: Hrvatski planinarski savez, Kozarčeva 22, 10000 Zagreb

2. Opis predmeta nabave: usluga tiska časopisa „Hrvatski planinar“.

Časopis se tiska prema sljedećim obilježjima:
- Naklada: 1300 primjeraka (broj primjeraka malo varira tijekom godine (+/– 30 primjeraka), uoči tiska svakog broja naručitelj javlja broj primjeraka i dostavlja adrese za isporuku)
- Priprema: PDF od naručitelja
- Format: 17 x 24 cm (uspravni)
- Opseg: 48 stranice + omot
- Papir i tisak: knjižni blok: kunstdruck matt 115 gr., 4/4 (CMYK)
- Omot: kunstdruck matt 150 gr., 4/4 (CMYK)
- Uvez: klamano
- Pakiranje: prozirna PVC vrećica + ispis adresa na listić prema dostavljenoj bazi u Excel formatu. Na 30-ak adresa šalju se po dva ili više primjeraka. -
Isporuka cca 1250 primjeraka na poštu prema prijamnoj knjizi, višak (cca 50 primjeraka) na adresu naručitelja (Kozarčeva 22). Trošak poštarine plaća naručitelj.

3. Rokovi: Radi planiranja dinamike grafičke pripreme koju provodi naručitelj, u ponudi treba navesti zajamčeni rok isporuke, od trenutka zaprimanja PDF-a do isporuke u poštu.

4. Količina predmeta nabave: 11 brojeva godišnje. Časopis izlazi svaki mjesec, u srpnju i kolovozu kao dvobroj, ali istog opsega 48+4 stranica.

5. U ponudi treba navesti uvjete plaćanja. Ako ponuditelj nudi pogodnosti za avansno plaćanje, u ponudi treba naznačiti iznos rabata za avansno plaćanje.

6. Rok za dostavu ponuda: 15. listopada 2019.

7. Ponude se dostavljaju poštom na na adresu Hrvatski planinarski savez, Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, ili na elektroničku adresu Hrvatskog planinarskog saveza: hps@hps.hr.

8. Osnovni kriteriji za izbor ponuđača su: najpovoljnija cijena, kvaliteta tiska i rokovi isporuke

9. Povjerenstvo za provedbu natječaja obići će tiskare koje ponude najpovoljnije uvjete radi provjere ponuditelja i upoznavanja s proizvodnim kapacitetima.

10. Odluku o izboru ponuđača donijet će Izvršni odbor HPS-a.

S odabranim ponuđačem sklopit će se pisani ugovor.

Dužnosnici HPS-a u posjetu speleološkim logorima na Velebitu

Dužnosnici HPS-a u posjetu speleološkim logorima na Velebitu (01.08.2020.)

Dana 30. i 31. srpnja predsjednik Izvršnog odbora HPS-a prof. dr. sc. Darko Grundler, član Izvršnog odbora HPS-a Vladimir Novak i glavni tajnik HPS-a Alan Čaplar posjetili su speleološke logore na Velebitu te izrazili potporu speleolozima u istraživanjima koja provode u okviru Komisije za speleologiju HPS-a. Najveća istraživanja ove godine odvijaju se na Hajdučkim kukovima i na Crnopcu. Istraživanja se provode u sklopu projekta Istraživanje hrvatskog krša Komisije za speleologiju HPS-a.

Nove planinarske aplikacije za mobilne telefone

Nove planinarske aplikacije za mobilne telefone (14.07.2020.)

Hrvatski planinarski savez pripremio je i pustio u rad dvije praktične planinarske aplikacije za mobilne telefone. Aplikacija eHPS omogućuje jednostavno pretraživanje i pregledavanje podataka o svim hrvatskim planinarskim kućama, svim kontrolnim točkama HPO-a i o svim dosad otvorenim planinarskim obilaznicama u Hrvatskoj. Druga aplikacija, nazvana infoHPS, omogućuje pretraživanje aktualnih podataka o svim udrugama članicama HPS-a.

Obavijesti iz Komisije za vodiče HPS-a - aktivnosti, licenciranje, zaštita zdravlja

Obavijesti iz Komisije za vodiče HPS-a - aktivnosti, licenciranje, zaštita zdravlja (02.07.2020.)

Izvršni odbor Komisije za vodiče HPS-a održao je 25. lipnja 2020. sjednicu na kojoj se raspravljalo o provedenim i budućim aktivnostima u okolnostima epidemije bolesti COVID-19, te o drugim temama od interesa za vodiče HPS-a.

Google Search


hps.hr web

Mobilne aplikacije:Web kamere:
Zavižan |Dinara |Platak
Copyright 2020 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.