Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Natječaj za uslugu tiska časopisa Hrvatski planinar

ponedjeljak, 23.09.2019.

Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog planinarskog saveza od 16. rujna 2019. raspisuje se

NATJEČAJ ZA USLUGU TISKA ČASOPISA HRVATSKI PLANINAR

1. Naručitelj: Hrvatski planinarski savez, Kozarčeva 22, 10000 Zagreb

2. Opis predmeta nabave: usluga tiska časopisa „Hrvatski planinar“.

Časopis se tiska prema sljedećim obilježjima:
- Naklada: 1300 primjeraka (broj primjeraka malo varira tijekom godine (+/– 30 primjeraka), uoči tiska svakog broja naručitelj javlja broj primjeraka i dostavlja adrese za isporuku)
- Priprema: PDF od naručitelja
- Format: 17 x 24 cm (uspravni)
- Opseg: 48 stranice + omot
- Papir i tisak: knjižni blok: kunstdruck matt 115 gr., 4/4 (CMYK)
- Omot: kunstdruck matt 150 gr., 4/4 (CMYK)
- Uvez: klamano
- Pakiranje: prozirna PVC vrećica + ispis adresa na listić prema dostavljenoj bazi u Excel formatu. Na 30-ak adresa šalju se po dva ili više primjeraka. -
Isporuka cca 1250 primjeraka na poštu prema prijamnoj knjizi, višak (cca 50 primjeraka) na adresu naručitelja (Kozarčeva 22). Trošak poštarine plaća naručitelj.

3. Rokovi: Radi planiranja dinamike grafičke pripreme koju provodi naručitelj, u ponudi treba navesti zajamčeni rok isporuke, od trenutka zaprimanja PDF-a do isporuke u poštu.

4. Količina predmeta nabave: 11 brojeva godišnje. Časopis izlazi svaki mjesec, u srpnju i kolovozu kao dvobroj, ali istog opsega 48+4 stranica.

5. U ponudi treba navesti uvjete plaćanja. Ako ponuditelj nudi pogodnosti za avansno plaćanje, u ponudi treba naznačiti iznos rabata za avansno plaćanje.

6. Rok za dostavu ponuda: 15. listopada 2019.

7. Ponude se dostavljaju poštom na na adresu Hrvatski planinarski savez, Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, ili na elektroničku adresu Hrvatskog planinarskog saveza: hps@hps.hr.

8. Osnovni kriteriji za izbor ponuđača su: najpovoljnija cijena, kvaliteta tiska i rokovi isporuke

9. Povjerenstvo za provedbu natječaja obići će tiskare koje ponude najpovoljnije uvjete radi provjere ponuditelja i upoznavanja s proizvodnim kapacitetima.

10. Odluku o izboru ponuđača donijet će Izvršni odbor HPS-a.

S odabranim ponuđačem sklopit će se pisani ugovor.

Nova otkrića u jami Nedam na Sjevernom Velebitu

Nova otkrića u jami Nedam na Sjevernom Velebitu (01.07.2020.)

Komisija za speleologiju HPS-a i PDS Velebit iz Zagreba objavili su prve rezultate novih speleoloških istraživanja u jami Nedam na Sjevernom Velebitu, provedenih u razdoblju od 21. do 28. lipnja 2020. Tim istraživanjem jama Nedam je s dubinom od 1143 m postala treća jama po dubini u RH i ujedno 70. u svijetu. Jama je produbljena za 122 m dok je istraženo novih 321 m te duljina jame sada iznosi 2310 m...

Preporuke za zaštitu zdravlja pri planinarskim i penjačkim aktivnostima

Preporuke za zaštitu zdravlja pri planinarskim i penjačkim aktivnostima (28.06.2020.)

Podsjećamo sve članove na važnost odgovorne zaštite zdravlja pri bavljenju planinarskim i penjačkim aktivnostima u uvjetima epidemije koronavirusa. Tijekom dosadašnjeg trajanja epidemije većina posjetitelja planina pokazala je visoku razinu razumijevanja za mjere, uputa i preporuke nadležnih službi te ih se pridržavala. Građani trebaju imati u vidu da opasnosti od širenja virusa nisu prestale te da se svi trebaju i dalje odgovorno primjenjivati mjere, upute i preporuke kojima je cilj zaštita zdravlja.

U Svetvinčentu predstavljena knjiga Planinarenje na slijepo Feruča Lazarića

U Svetvinčentu predstavljena knjiga Planinarenje na slijepo Feruča Lazarića (15.06.2020.)

U Svetvinčentu u Istri u subotu 13. lipnja predstavljena je knjiga "Planinarenje na slijepo" poznatog istarskog planinara Feruča Lazarića. Na predstavljanju se okupio velik broj planinara, mještana Svetvinčenta, osoba s invaliditetom i drugih autorovih prijatelja...

Google Search


hps.hr webWeb kamere:
Zavižan |Dinara |Platak
Copyright 2020 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.