Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142Dry tooling radionica s Vilijem Gučekom

petak, 27.09.2019.

Ovogodišnja DT radionica održat će se od 11. do 13. listopada u Zagorju ob Savi (Slovenija). Sudionici radionice saznat će sve o treningu i tehnikama dry toolinga od poznatih natjecatelja i toolera iz Slovenije i Hrvatske (Vili Guček, Mario Musulin i drugi).

Noćenje će biti organizirano u Planinskom domu v Gorah, a troškove prijevoza, prehrane i noćenja sudionici snose sami. Na radionicu je potrebno ponijeti osobnu opremu (pojas, kaciga, spravica), a oprema za dry tooling moći će se posuditi i isprobati na licu mjesta.

Na radionicu su pozvani svi zainteresirani, bez obzira na godine i iskustvo. Prijave (ime prezime, datum rođenja, ime društva) šaljite na alpinizam@hps.hr do 9. listopada 2019. godine.

145 godina od osnivačkog sastanka HPD-a

145 godina od osnivačkog sastanka HPD-a (15.10.2019.)

Na današnji dan, 15. listopada 1874. u zgradi Narodnog muzeja u Zagrebu, u uredu kustosa Đure Pilara održan osnivački sastanak Hrvatskog planinarskog družtva.

Obnova Rossijevog skloništa u Rožanskim kukovima

Obnova Rossijevog skloništa u Rožanskim kukovima (15.10.2019.)

Za vikend 12. i 13. listopada provedena je akcija obnove Rossijevog skloništa u Rožanskim kukovima na Sjevernom Velebitu. Vrijedni članovi PD-a Gromovača iz Otočca su zajedno s Ivanom Juretićem prionuli zamjeni pokrova na Rossijevoj kolibi, koji je nastradao proljetos u neveri.

Prikupljanje podataka za kalendar akcija HPS-a

Prikupljanje podataka za kalendar akcija HPS-a (01.10.2019.)

Radi prikupljanja podataka za kalendar akcija HPS-a na elektroničke adrese svih planinarskih udruga poslan je poziv za unošenje podataka o većim akcijama koje udruge planiraju organizirati u idućoj godini. Za razliku od prethodnih godina, podaci o planiranim akcijama prikupljaju se isključivo putem web obrasca na webu HPS-a. Kalendar akcija objavit će se u zidnom kalendaru HPS-a, u časopisu »Hrvatski planinar« te na webu HPS-a www.hps.hr.

Google Search


hps.hr webVrijeme: Zavižan |Platak

Copyright 2019 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.