Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Poziv na Sabor Komisije za sportsko penjanje HPS-a

četvrtak, 05.03.2020.

Slika.Obavješćujemo sportsko-penjačke klubove u Hrvatskom planinarskom savezu da će se Sabor Komisije za sportsko penjanje Hrvatskog planinarskog saveza održati u nedjelju 5. travnja 2020., s početkom u 11:00 sati u Domu HPS-a, Kozarčeva 22, u Zagrebu.

Pozivamo klubove da svakako planiraju sudjelovanje predstavnika budući da je na sastanku potrebno raspraviti više tema značajnih za razvoj sportskog penjanja:

1. Izbor radnog predsjedništva i zapisničara Sabora, verifikacija predstavnika klubova

2. Rad Komisije za sportsko penjanje

3. Natjecanja u sportskom penjanju

4. Registracija sportaša - natjecatelja i stručnih osoba - trenera u KSP HPS-a

5. Razno

Pozivamo sportsko-penjačke klubove da svoja pitanja, zapažanja i inicijative za unaprjeđenje rada i angažman članova u izvršenju zadaća Komisije za sportsko penjanje HPS-a upute na adresu: Hrvatski planinarski savez, Komisija za sportsko penjanje, Kozarčeva 22, Zagreb, odnosno na e-mail adrese penjanje@hps.hr i hps@hps.hr.

SLUŽBENI PRETINCI ELEKTRONIČKE POŠTE

Daljnje obavijesti i radni materijali bit će upućeni svim klubovima putem službene elektroničke pošte na domeni hps.hr. Radi pravovremene informiranosti pozivamo da redovito pratite pretinac službene elektroničke pošte dodijeljen vašem klubu (ime.kluba@hps.hr). Za pristupne podatke i lozinku, ako ste ih zametnuli ili zaboravili, obratite se Uredu HPS-a (hps@hps.hr).

Za odgovore na Vaša pitanja stojimo na raspolaganju na Saboru Komisije za sportsko penjanje, a također i putem elektroničke pošte penjanje@hps.hr i hps@hps.hr te putem drugih komunikacijskih kanala.

Odgoda planiranih akcija

Odgoda planiranih akcija (30.03.2020.)

Izvršni odbor Hrvatskog planinarskog saveza donio je 30.3.2020. odluku o odgađanju svih akcija tijekom slijedeća dva mjeseca kojima je organizator ili suorganizator Hrvatski planinarski savez.

Obavijest o novim mjerama za suzbijanje epidemije

Obavijest o novim mjerama za suzbijanje epidemije (19.03.2020.)

Prateći i primjenjujući mjere Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatski planinarski savez apelira na planinarske udruge, vlasnike i upravljače planinarskih objekata da i dalje redovito prate aktualne informacije i odgovorno primjenjuju mjere koje donose i objavljuju nadležne službe.

Skupština HPS-a

Skupština HPS-a (16.03.2020.)

Redovna Skupština HPS-a bila je planirana za 18. travnja 2020. u hotelu Panorama Zagreb s uobičajenim dnevnim redom i pisanim materijalima koje priprema Izvršni odbor. Dnevni red objavljuje se sukladno Statutu HPS-a 30 dana prije održavanja sjednice, međutim zbog javno-zdravstvenih okolnosti sjednica Skupština se odgađa dok se ne steknu uvjeti za njezino održavanje, o čemu će udruge članice biti pravovremeno obaviještene.

Google Search


hps.hr web

Vrijeme: Zavižan |Platak

Copyright 2020 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.