Obavijest o radu Ureda HPS-a

četvrtak, 30.04.2020.

Slika.Obavješćujemo sve članove HPS-a da Ured Hrvatskog planinarskog saveza do daljnjega radi svakoga radnoga dana od 9 do 15 sati. U tom vremenu mogu se dobiti informacije o planinarstvu i planinama te naručiti planinarska literatura, dnevnici, zemljovidi i članski materijal.

Kako bi se izbjegli bliski fizički kontakti, u Uredu HPS-a se do daljnjega ne primaju stranke, već se sav naručeni materijal šalje preporučenom poštom na adresu naručitelja. Nakon narudžbe upućene telefonom, elektroničkom poštom ili putem web stranice HPS-a, plaćanje se obavlja po predračunu ili otkupininom pri preuzimanju pošiljke. Za naručivanje članskih iskaznica i markica za potrebe osnovnih planinarskih udruga primjenjuje se redovni model plaćanja po izdanom računu.

Za sve informacije i narudžbe koriste se redovni telefonski brojevi HPS-a 01/48-23-624 i 01/48-24-142 te službena adresa elektroničke pošte hps@hps.hr. Sva planinarska literatura dostupna u Uredu HPS-a može se pregledati i naručiti i putem web trgovine HPS-a.

Rad Ureda HPS-a organiziran je u skladu s mjerama, uputama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera Civilne zaštite, a također upućujemo članove HPS-a da dosljedno prate i primjenjuju mjere, upute i preporuke nadležnih službi te da izbjegavaju sve situacije koje bi mogle doprinijeti širenju virusa.

Najnovije vijesti

 Uspon na Klek 13. travnja 2024. povodom 150. obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj

Uspon na Klek 13. travnja 2024. povodom 150. obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj

14.02.2024.

Hrvatski planinarski savez poziva sve planinare i planinarske udruge na sudjelovanje na usponu na Klek kod Ogulina, koji će s održati u subotu 13. travnja 2024. Taj uspon jedna je od središnjih akcija koje se organiziraju povodom 150. obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj.

Ulaganja u planinarsku infrastrukturu

Ulaganja u planinarsku infrastrukturu

14.02.2024.

U cilju obnove i uređenja registriranih planinarskih putova i planinarskih objekata u hrvatskim planinama HPS uz sufinanciranje Ministarstva turizma i sporta u iznosu od 398.200 eura provodi projekt „Sigurna i održiva planinarska infrastruktura 2023/24.“ Sa skorim dolaskom toplijih dana projekt ulazi u fazu intenzivnijih terenskih aktivnosti pa pozivamo planinarske udruge da pravovremeno planiraju i pripremaju svoje akcije na obnovi i uređenju putova i objekata.

Održana komemoracija za prof. dr. Željka Poljaka

Održana komemoracija za prof. dr. Željka Poljaka

07.02.2024.

U ponedjeljak 5. veljače 2024. u Hrvatskom liječničkom domu u Zagrebu održana je komemoracija za počasnog člana HPS-a, istaknutog planinarskog publicista i urednika Hrvatskog planinara prof. dr. Željka Poljaka. U velikoj dvorani Hrvatskog liječničkog doma okupio se velik broj planinara, liječnika, prijatelja i poštovatelja Željka Poljaka te članovi njegove obitelji. Komemoraciju su organizirali Hrvatski planinarski savez, Hrvatski liječnički zbor i Hrvatska liječnička komora.


footer
Copyright 2024 © Hrvatski planinarski savez