OPŠ Vinkovci 2020

nedjelja, 14.06.2020.

U organizaciji Planinarskog saveza Vukovarsko-srijemske županije i HPD Cibalia Vinkovci polaznici OPŠ Vinkovci 2020 odlučili su završiti tamo gdje su stali s polaganjem tečaja OPŠ koji je prekinut radi Covid 19.

Slika.

Rad opće planinarske škole počeo je početkom godine u Vinkovcima. Predavanjima se odazvalo 42 polaznika iz:

- HPD Cibalia, Vinkovci

- HPD Liska, Ilok

- HPD Vučedol, Vukovar

- PD Ravnica, Vukovar

- PD AktivNatura, ogranak Vinkovci

Sve se odvijalo po planu: predavanja, izleti, usvajanje znanja ... i onda prekid pred samo polaganje ispita.

Ali dočekali smo popuštanje mjera i 07.06.2020. u Planinarskom domu Đuro Pilar 29 polaznika izašlo je na ispit koji su i uspješno položili.

Voditelj OPŠ

Igor Nađ

Slika 1 od 2.Slika 2 od 2.

Najnovije vijesti

Novosti na Hrvatskoj planinarskoj obilaznici

Novosti na Hrvatskoj planinarskoj obilaznici

26.11.2021.

Hrvatska planinarska obilaznica (HPO) je najveća i ujedno najpopularnija planinarska obilaznica u Hrvatskoj. Obuhvaća najatraktivnije vrhove u svim hrvatskim planinama. Namjera Hrvatskog planinarskog saveza kod osnivanja obilaznice nije bila samo dovesti što više ljudi na zanimljive vrhove nego ih uputiti da ljepote hrvatskih planina upoznaju sustavno, ciljano i osmišljeno. Obilazak HPO-a idealan je način za temeljito i sustavno upoznavanje svih hrvatskih planina i njihovih najatraktivnijih vrhova pa su planinari koji dovrše obilazak i steknu sva priznanja HPO-a u pravilu ponajbolji poznavatelji planinskih ljepota Hrvatske.

Iz tiska izašao Planinarski kalendar HPS-a za 2022.

Iz tiska izašao Planinarski kalendar HPS-a za 2022.

24.11.2021.

U Hrvatskom planinarskom savezu dostupan je atraktivan zidni kalendar HPS-a za 2022. godinu s odabranim fotografijama hrvatskih planina. Na svakoj se stranici, uz kalendarij za pojedini mjesec nalazi velika fotografija i podaci o planiranim akcijama planinarskih udruga u tom mjesecu. Motivi su raznoliki a obuhvaćena su omiljena planinarska odredišta na Velebitu, Učki, Risnjaku, Bijelim stijenama, Kleku, Mosoru, Pelješcu, Ziru i na drugim mjestima.

Ususret 2022. godini - informacije za članstvo

Ususret 2022. godini - informacije za članstvo

16.11.2021.

Putem svojih službenih adresa elektroničke pošte na domeni hps.hr osnovne planinarske udruge obaviještene su o dostupnosti članskog materijala za 2022. godinu i drugim temama od interesa za cjelokupno članstvo HPS-a. Pozivamo dužnosnike udruga da redovito prate obavijesti upućene putem službene elektroničke pošte, a u slučaju da trebaju podršku ili pomoć u pristupu pošti da se jave Uredu HPS-a. Od informacija izdvajamo sljedeće.

footer
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.