Godišnje nagrade za najbolji rad s mladima i za najboljeg vanjskog suradnika

petak, 18.12.2020.


Najbolji rad s mladima

Slika.Najboljim radom s djecom i mladima ocijenjeno je organizirano djelovanje skupine Mali planinari Samobor, kojom se u rad društva organizatora uključilo mnogo djece i mladih, kao i njihovih roditelja. U ovoj godini težište rada je bilo na raznovrsnim aktivnostima koje se mogu organizirati u uvjetima epidemije. Za najbolji rad s mladima Izvršni odbor HPS-a nagrađuje Hrvatsko planinarsko društvo Japetić iz Samobora.


Najbolji vanjski suradnik

Slika.Izvršni odbor odlučio je u kategoriji »Najbolji vanjski suradnik« nagraditi javnu ustanovu koja upravlja najvećim hrvatskim parkom prirode, a radi uzorne suradnje u provedbi svih planinarskih aktivnosti na području Parka, a napose speleoloških istraživanja. Najbolji vanjski suradnik je Javna ustanova Park prirode Velebit.


Sutra objavljujemo dobitnike posebnih priznanja HPS-a za planinarski rad i postignuća u 2020. godini.

Slika 1 od 2.Slika 2 od 2.

Najnovije vijesti

Na 10. D-festu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu predstavljena digitalizacija Hrvatskog planinara

Na 10. D-festu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu predstavljena digitalizacija Hrvatskog planinara

06.05.2021.

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu organizator je Desetog festivala hrvatskih digitalizacijskih projekata 6. i 7. svibnja. Na Festivalu pozvana izlaganja održavaju stručnjaci za pojedine teme, a u okviru prezentacija uspješno izvedenih projekata i iskustava digitalizacije predstavljena je digitalizacija časopisa Hrvatski planinar.

Otvorenje Baranjske planinarske obilaznice

Otvorenje Baranjske planinarske obilaznice

29.04.2021.

Protekla i ova godina posebno su značajne za PD Zanatlija iz Osijeka koje obilježava pedesetu obljetnicu rada. U nepunih osam mjeseci osiječki planinari otvorili su tri nove obilaznice koje su privukle mnoge planinare transverzalce, ali i brojne zaljubljenike u Slavoniju i Baranju.

Završena 33. sjednica Skupštine HPS-a

Završena 33. sjednica Skupštine HPS-a

27.04.2021.

Dana 26. travnja 2021. završena je 33. redovna sjednica Skupštine HPS-a. U radu Skupštine sudjelovali su predstavnici ukupno 107 udruga članica HPS-a, te su većinom glasova usvojili sve predložene odluke. U prvih šest točaka prihvaćena su redovna godišnja izvješća i planovi – Programsko izvješće o radu HPS-a u 2020. godini, Financijsko izvješće za 2020. godinu, Izvješće Nadzornog odbora, Izvješće Suda časti, Plan rada i raspodjelu sredstava za rad komisija u 2021. godini te Financijski plan za 2022. godinu, a u sedmoj Pravilnik Komisije za planinarsko skijanje HPS-a.

footer
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.