Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

23. Vincekov pohod u virtualnom obliku

četvrtak, 10.12.2020.

Slika.

Dragi prijatelji, kako bismo i u ovim neizvjesnim vremenima očuvali duh Vincekovog pohoda, tradicionalno najvećeg i najveselijeg planinarskog pohoda u Republici Hrvatskoj, a da sve bude u skladu sa epidemiološkim uvjetima i preporukama, odlučili smo organizirati pohod u nešto drugačijim uvjetima - virtualno. Htjeli bismo sve vas, drage prijatelje, planinare, hodače, šetače, trkače, planinarska i sportska društva i udruge, ljubitelje prirode i zime, potaknuli na boravak i kretanje na svježem zraku u vlastitoj režiji u skladu s epidemiološkim mjerama.

Cilj nam je u deset zimskih dana, od 15. do 24. siječnja, zbrojiti što više Vincekovih kilometara i potaknuti što više ljudi na šetnju, kretanje i boravak u prirodi, a na kraju bismo svi skupa uživali u fotografijama vaših vlastitih Vincekovih pohoda koje možete objaviti na našoj FB grupi 23. Vincekov pohod.

Evo uputa:

  1. Prijavite se što prije na niže navedenu poveznicu (najkasnije do 3. siječnja) i naručite prigodnu (dry fit) majicu po cijeni od 50 kn + troškovi dostave (plaćanje pouzećem), članovi PD Bundek, i svi koji su u blizini moći će majice podići u Mjenjačnici Nest u Murskom Središću (bez troškova dostave). Majice šaljemo u sve krajeve Lijepe Naše, ali i u Sloveniju (7 eura + troškovi dostave), može se naručiti i više majica pa se troškovi dostave podijele.
  2. Prohodajte što više kilometara u siječnju (od 15. do 24. siječnja, snimite tragove, pošaljite ih zajedno s nekom fotkicom na kojoj ste s majicom pohoda na Bundekov FB profil.
  3. Dodatne vrijedne nagrade:
    • za najbolju, najzanimljiviju i najkreativniju fotografiju s temom 23. Vincekovog pohoda
    • za najviše prohodanih km od 15. do 24. siječnja 2021., dokazanih snimljenim tragom ili screenshotom aplikacije za praćenje aktivnosti s mobitela.
  4. Fotkica s majicom / snimljeni trag iduće će godine biti dokaz o sudjelovanju na 23. Vincekovom pohodu (za one koji skupljaju Vincekove žigove).


Slika. Vincek, sveti Vinko znači pobjednik, pobjeđuje tamne sile zime te priprema put za dolazak proljeća, novog života, ovaj put pobjede nad teškim covid nedaćama.
Uključite se u jedinstven 23. Vincekov pohod (vjerujemo i jedini u virtualnom svijetu), uključite se kao udruga, pojedinac, klub, kao prijatelj, član planinarskog društva, ljubitelj zime, dobre kapljice, kao pozitivac u pravom značenju te riječi!!! Sretno u prikupljanju Vincekovih kilometara!

Prijava pohoda: Prijava
Pregled prijava: Pregled
Objave fotkica i prohodanih GPS tragova: Foto i GPS tragovi
Slika 1 od 2.Slika 2 od 2.
Zaključena 32. sjednica Skupštine HPS-a

Zaključena 32. sjednica Skupštine HPS-a (27.01.2021.)

Od 20. do 26. siječnja 2021 održana je32. sjednica Skupštine Hrvatskog planinarskog saveza. Dnevni red sastojao se od jedne točke u kojoj se odlučivalo o izmjeni Statuta HPS-a.

Natječaj za potporu obnovi, održavanju i izgradnji planinarskih objekata u 2021. godini

Natječaj za potporu obnovi, održavanju i izgradnji planinarskih objekata u 2021. godini (22.01.2021.)

Izvršni odbor HPS-a odlukom donesenom 20. siječnja 2021., raspisuje natječaj za potporu obnovi, održavanju i izgradnji planinarskih objekata u 2021. godini.

Započela 32. sjednica Skupštine HPS-a

Započela 32. sjednica Skupštine HPS-a (20.01.2021.)

S današnjim danom započela je 32. sjednica Skupštine HPS-a. Zbog nemogućnosti fizičkog okupljanja u okolnostima epidemije bolesti Covid-19 sjednica Skupštine provodi se elektronički. Glasovanje traje od 20. siječnja u 0:00 sati do 26. siječnja 2021. u 24:00 sati.

Google Search


hps.hr web

Mobilne aplikacijeWeb kamere:
Zavižan |Dinara |Platak
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.