Pararićeva kučća na Ivanščici ima novog domara

srijeda, 01.07.2015.

Od 01.07.2015. Pasarićeva kuća na Ivanščici ima novog domara, Berislava Gečeka. Berica kako ga zovu prijatelji dolazi iz obitelji dugogodišnjih ivanečkih planinara koji su svojim radom zadužili naše planinarstvo. Zajedno sam suprugom Franciskom i sinom Martinom preuzet će brigu o opskrbi i radu doma u budućnosti. Ono što svi želimo je da unesu promjene nabolje i da Naš dom - Naš ponos učine još boljim.

Također, hteli bi kao Društvo zahvaliti Dragi Hanžeku i njegovoj obitelji tj. njegovim dečkima Ivici, Tomici i Ljudveku na uspješnom vođenju Doma svih ovih godina i onom svim nama najvažnijem da je Dom bio otvoren svaki vikend i svaki blagdan u vrijeme koje je obitelj Hanžek provela kao obitelj koja je brinula o Domu na Ivanščici.

Kontakt broj novog opskrbnika: 098/872-471 - Geček Berislav

Slika.

Foto: Zoran Stanko

Najnovije vijesti

Dvije tisuće planinara na Kleku povodom 150. obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj

Dvije tisuće planinara na Kleku povodom 150. obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj

13.04.2024.

Usponom na Klek u subotu 13. travnja hrvatski planinari obilježili su svečano 150. obljetnicu povijesnog događaja kojim je 1874. začeto planinarstvo u Hrvatskoj. Na usponu na Klek sudjelovalo je 2000 planinara, a s njima se do planinarskog doma popeo i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Hrvatska alpinistička ekspedicija u Patagoniju

Hrvatska alpinistička ekspedicija u Patagoniju

03.04.2024.

Hrvatska alpinistička ekspedicija u Patagoniju bila je prva u nizu akcija izvedenih u povodu 150. obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj. Iskusna sedmeročlana ekipa ispenjala je u granitnim stijenama Patagonije najviše što je u vrlo zahtjevnim vremenskim uvjetima bilo moguće.

Hrvatski planinar - travanj 2024.

Hrvatski planinar - travanj 2024.

30.03.2024.

Četvrti ovogodišnji broj Hrvatskog planinara otvara članak poznatog istarskog slijepog planinara Feruča Lazarića o njegovu posjetu Peruu.


footer
Copyright 2024 © Hrvatski planinarski savez