Svečana podjela posebnih, visokih i najviših priznanja Hrvatske planinarske obilaznice za 2023. godinu

subota, 04.11.2023.

Svečana podjela posebnih, visokih i najviših priznanja obilaznicima Hrvatske planinarske obilaznice (HPO) za 2023. godinu održat će se u subotu, 9. prosinca 2023. godine u 11 sati u Amfiteatru Zgrade 69, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83 u Zagrebu.

Dobitnicima priznanja te posebnim gostima osobno će se uputiti pozivnice.

VAŽNO: dnevnici HPO pristigli u HPS do 30.11.2023. ulaze u dodjelu na svečanoj podjeli!

Informacije o pristupu javnim i osobnim prijevozom možete naći ovdje. Uz dvoranu postoji veliko parkiralište na kojem se parkiranje ne naplaćuje.

Dobrodošli!

Komisija za planinarske putove

Najnovije vijesti

Alpinistička ekspedicija u Patagoniju povodom 150. obljetnice planinarstva u Hrvatskoj

Alpinistička ekspedicija u Patagoniju povodom 150. obljetnice planinarstva u Hrvatskoj

28.11.2023.

Prva od niza akcija povodom 150. obljetnice planinarstva u Hrvatskoj, alpinistička je ekspedicija HPS-a koja će se u Južnoj Americi održati u razdoblju od 12. siječnja do 10. veljače 2024. godine. Svojevrsan penjački Dream Team od sedam naših vrhunskih penjača koji ima nebrojeno najtežih uspona na svim kontinentima obilježit će našu obljetnicu usponima u Patagoniji (Argentina).

Održan seminar za voditelje općih planinarskih škola

Održan seminar za voditelje općih planinarskih škola

20.11.2023.

Sa ciljem razmjene informacija i iskustava u svrhu usklađivanja i unaprjeđenja načina izvođenja planinarskih škola u udrugama članicama HPS-a, u subotu 18. i nedjelju 19. studenoga održan je u planinarskom domu Bijele stijene u Tuku Seminar za voditelje općih planinarskih škola. Seminar je organizirala Komisija za školovanje HPS-a...

Obavijest u vezi izmjena zakonskog teksta o upravljanju planinarskim objektima

Obavijest u vezi izmjena zakonskog teksta o upravljanju planinarskim objektima

13.11.2023.

Ne osporavajući pravo političkih stranaka, udruga, pojedinaca ili bilo kojeg drugog subjekta da iznose svoja stajališta i organiziraju svoje aktivnosti prema svojim uvjerenjima, Hrvatski planinarski savez smatra potrebnim podsjetiti na važne činjenice...


footer
Copyright 2023 © Hrvatski planinarski savez