Službene elektroničke adrese planinarskih udruga

Slika.

Radi kvalitetnije, brže i sigurnije komunikacije između HPS-a i udruga članica HPS je svim udrugama članicama dodijelio besplatne službene adrese elektroničke pošte na domeni hps.hr.

Službene obavijesti HPS-a od 2019. više se u pravilu ne šalju pismima, već se udrugama članicama upućuju elektroničkim putem. Službene adrese koriste se za prepisku između HPS-a i udruga članica HPS-a, međusobnu komunikaciju planinarskih udruga, ali i na komunikaciju udruga sa svojim članovima. Pomoću elektroničke pošte sve se informacije mogu kvalitetnije i brže dijeliti unutar cijele planinarske zajednice. Službena adresa elektroničke pošte koristi se i za autentifikaciju kod naručivanja članskog materijala, sudjelovanja u sjednicama Skupštine HPS-a i za druge potrebe.

Adrese svih udruga imaju standardizirani oblik pd.ime.udruge@hps.hr.

Službenoj elektroničkoj pošti pristupa se preko Google servisa. Pristupne podatke i upute za podešavanje službene elektroničke pošte ovlaštene osobe udruga mogu dobiti od Ureda HPS-a.

Odgovorne osobe u udrugama članicama HPS-a pozivamo da redovno prate službenu elektroničku poštu, a u slučaju izbora novih dužnosnika unutar udruge, da prenesu pristupne podatke i upute na novoizabrane osobe. Udruge koje su ranije koristile svoje pretince elektroničke pošte mogu podesiti prosljeđivanje elektroničke pošte s jedne adrese na drugu.

footer
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.