Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Pretplata

Slika. Časopis »Hrvatski planinar« se čitateljima distribuira putem pretplate. Časopis primaju planinari, ljubitelji planinske prirode te udruge, državne i nevladine ustanove i organizacije s kojima Hrvatski planinarski savez i hrvatski planinari surađuju.

Pretplata za jednu kalendarsku godinu je 150 kuna (za inozemstvo 35 eura). U cijenu pretplate uključeni su poštarina i PDV.

Kako se pretplatiti

Zainteresirani za primanje časopisa, pretplatu mogu naručiti putem web trgovine. Zainteresirani se Hrvatskom planinarskom savezu mogu javiti ie-mailom, telefonom, pismom ili faksom. Pri narudžbi je potrebno dati ime i adresu na koju želite primati časopis. HPS poštom na tu adresu šalje ispunjenu uplatnicu za godišnju pretplatu (pravnim osobama šalje se umjesto uplatnice faktura) koju treba uplatiti. Nakon primitka uplate HPS šalje sve brojeve časopisa koji su izašli od početka godine, a zatim svaki mjesec novi broj časopisa.

Ako želite nekome darovati pretplatu na časopis, pošaljite adresu primatelja časopisa i svoju adresu (za slanje uplatnice).

Zašto postati pretplatnik

Časopis »Hrvatski planinar« izlazi u 11 brojeva godišnje (za srpanj i kolovoz kao dvobroj). Svaki broj ima ukupno 52 stranice formata B5 (17 × 24 cm). Časopis je bogato ilustriran atraktivnim snimkama ponajboljih planinarskih fotografa.

Časopis objavljuje književne priloge, putopise, opise zanimljivih planinarskih odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu, obavijesti o planinarskom radu i događanjima te stručne članke, posebno s područja speleologije, ekspedicija i sigurnosti u planinama. Kako je časopis službeno glasilo HPS-a, u njemu se mogu naći sve osnovne informacije o radu Hrvatskog planinarskog saveza i udruga članica HPS-a te o novostima u hrvatskim planinama.

Obnavljanje pretplate

Svake godine, zajedno s prvim brojem časopisa za novu kalendarsku godinu HPS pretplatnicima šalje ispunjenu uplatnicu za obnovu pretplate. Na toj uplatnici nalaze se upisani svi potrebni podaci tako da je produženje pretplate vrlo jednostavno.

Pretplata se uplaćuje na žiro-račun Hrvatskog planinarskog saveza 2360000-1101495742. Pretplata za inozemstvo uplaćuje se na račun SWIFT-ZABA-HR 2X 25731-3253236. Pretplatnicima koji plaćaju internet-bankarstvom skrećemo pozornost da prilikom uplate u rubrici »Poziv na broj« obavezno treba upisati svoj pretplatnički broj. Taj je broj otisnut uz Vašu adresu, koja je nalijepljena na omotnici za slanje časopisa.

Nakon uplate, uz adresu na omotnici časopisa moći ćete vidjeti naznaku o obavljenoj uplati (»UPLAĆENO«). Tako možete provjeriti je li Vaša uplata za tekuću godinu uredno primljena i evidentirana u HPS-u. Pretplata vrijedi za jednu kalendarsku godinu, nezavisno o tome kad je izvršena uplata.

Želite li nabaviti neki pojedinačni broj, cijena pojedinačnog primjerka je 15 kuna (+ poštarina).Poveznice
Vrh ove stranice | Kazalo weba | Naslovnica
O časopisu | Svi brojevi | Bibliografija | Uredništvo | Povijest časopisa

Google Search


hps.hr web

Mobilne aplikacijeWeb kamere:
Zavižan |Dinara |Platak
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.