Pretplata

Slika. Časopis Hrvatski planinar distribuira se putem pretplate. Časopis primaju planinari, ljubitelji planinske prirode te udruge, državne i nevladine ustanove i organizacije s kojima Hrvatski planinarski savez i hrvatski planinari surađuju.

Pretplata za jednu kalendarsku godinu je 19,90 € (za inozemstvo 35,00 €). U cijenu pretplate uključeni su poštarina i PDV.

KAKO SE PRETPLATITI

Zainteresirani za primanje časopisa, pretplatu mogu naručiti putem web trgovine, e-maila ili telefonom (01/48-23-624 i 01/48-24-142). Pri narudžbi je potrebno dati ime i adresu na koju želite primati časopis. HPS poštom na tu adresu šalje ispunjenu uplatnicu za godišnju pretplatu (pravnim osobama šalje se umjesto uplatnice račun) koju treba uplatiti. Nakon primitka uplate HPS šalje sve brojeve časopisa koji su izašli od početka godine, a zatim svaki mjesec novi broj časopisa.

Ako želite nekome darovati pretplatu na časopis, pošaljite adresu primatelja časopisa i svoju adresu (za slanje uplatnice).

ZAŠTO POSTATI PRETPLATNIK

Časopis Hrvatski planinar izlazi u 11 brojeva godišnje (za srpanj i kolovoz kao dvobroj). Svaki broj ima ukupno 52 stranice B5 formata (17 × 24 cm). Časopis objavljuje književne, putopisne i dokumentarne priloge, opise zanimljivih planinarskih odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu, obavijesti o planinarskim aktivnostima i događanjima te stručne članke, posebno s područja speleologije, alpinizma i sigurnosti u planinama. Kako je časopis službeno glasilo HPS-a, u njemu se mogu naći izvješća, zapisnici i druge informacije o radu Hrvatskog planinarskog saveza i udruga članica HPS-a te o novostima u hrvatskim planinama.

OBNAVLJANJE PRETPLATE

Svake godine, zajedno s prvim brojem časopisa za novu kalendarsku godinu HPS pretplatnicima šalje ispunjenu uplatnicu za obnovu pretplate. Na toj uplatnici nalaze se upisani svi potrebni podaci tako da je produženje pretplate vrlo jednostavno.

Pretplata se uplaćuje na žiro-račun Hrvatskog planinarskog saveza IBAN HR4123600001101495742. Pretplata za inozemstvo uplaćuje se na račun SWIFT ZABA-HR2X 25731-3253236. Prilikom uplate u rubrici »Poziv na broj« treba upisati svoj pretplatnički broj. Taj je broj otisnut uz Vašu adresu na listiću za slanje časopisa.

Nakon uplate, uz adresu na listiću za slanje časopisa moći ćete vidjeti naznaku o obavljenoj uplati (»UPLAĆENO«). Tako možete provjeriti je li Vaša uplata za tekuću godinu uredno primljena i evidentirana u HPS-u. Pretplata vrijedi za jednu kalendarsku godinu, nezavisno o tome kad je izvršena uplata.

Želite li nabaviti neki pojedinačni broj, cijena pojedinačnog primjerka je 15 kuna (+ poštarina).Poveznice
Vrh ove stranice | Kazalo weba | Naslovnica
O časopisu | Svi brojevi | Bibliografija | Uredništvo | Povijest časopisa


footer
Copyright 2023 © Hrvatski planinarski savez