Web trgovina planinarskih izdanja

Hrvatski planinarski savez svojem članstvu omogućuje nabavku planinarskih knjiga, zemljovida, dnevnika planinarskih obilaznica i druge planinarske literature putem Ureda HPS-a u Kozarčevoj 22 u Zagrebu te putem ove web trgovine. Pregled dostupnih izdanja dostupan je u Katalogu planinarskih izdanja (PDF) te u daljnjem tekstu na ovoj stranici. Da biste naručili neke od artikala ispunite pripremljeni obrazac ili pošaljite narudžbu elektroničkom poštom.

Naručena izdanja šalju se poštom, plaćaju po predračunu ili pouzećem, uz dodatak troška poštarine. Hrvatska pošta prilikom obrade poštanske uputnice naplaćuje troškove slanja iste u visini od 5% iznosa (Minimalno 8,9 kn), te dodatno 5 kn za dostavu paketa. Molimo da prilikom naručivanja uzmete u obzir i ove troškove.


PODACI O NARUČITELJU I PLAĆANJU

Naručitelj:
Adresa:
Poštanski broj i mjesto:
Kontakt (mail ili telefon):
OIB (za pravne osobe):
Način plaćanja:

TEKST NARUDŽBE


Pošalji narudžbuČASOPIS HRVATSKI PLANINAR


Slika.

ČASOPIS »HRVATSKI PLANINAR«

Hrvatski planinarski savez

Časopis Hrvatski planinar službeno je glasilo Hrvatskog planinarskog saveza. Izlazi od 1898. godine i sa svojom tradicijom jedan je od najstarijih hrvatskih časopisa. Kroz više od stotinu godina časopis je bio i ostao trajna spona hrvatskih planinara i ljubitelja planina svih generacija. Tematika časopisa je vrlo široka; od putopisa po domovini i inozemstvu, članaka i vijesti o zaštiti planinske prirode, ekspedicijama, alpinističkim poduhvatima, speleološkim otkrićima, planinarskim kućama, putovima i obilaznicama do informacija o radu HPS-a i planinarskih udruga. Časopis izlazi svaki mjesec, godišnje na ukupno 572 stranice, a pretplatnicima se dostavlja poštom.

Podrobnije informacije o časopisu pročitajte na web stranici Hrvatskog planinara.

godišnja pretplata 150 kn


Slika.

DVD Hrvatski planinar 1898-2008 - digitalizirani časopis u PDF formatu

Hrvatski planinarski savez, 2009.
DVD 8,5 Gb, PDF časopisi u boji, 150 dpi

DVD sadrži sve brojeve časopisa "Hrvatski planinar" izdane od početka izlaženja 1898. godine do 2008. godine. Članci su digitalizirani i spremljeni u PDF formatu, te su indeksirani po nekoliko kriterija. Indeksi se mogu pregledavati putem web preglednika. Cjelovit pretraživač i svi PDF-ovi dostupni su i na web stranici bibliografija Hrvatskog planinara.

50 knPLANINARSKE KNJIGE


Slika.

Alan Čaplar: PLANINARSKI UDŽBENIK

368 stranica, 22 × 17 cm, u boji
Hrvatski planinarski savez, 2021.

Planinarski udžbenik temeljna je nastavna literatura za opće planinarske škole, tečajeve za vodiče, te za druge stručne planinarske tečajeve i škole. Preglednim dizajnom i modernim način obrade tema ova knjiga omogućava lako i jednostavno usvajanje i obnavljanje znanja i vještina potrebnih planinarima, penjačima, alpinistima, gorskim spašavateljima i vodičima. Sadržaj udžbenika usklađen je s programom školovanja u HPS-u, recenzijama stručnih komisija te instruktora specijalističkim djelatnosti u planinarstvu. Knjiga obuhvaća odgovore na ispitna pitanja sa završnih pismenih ispita stručnih škola i tečaja koji se organiziraju u HPS-u.

osnovna cijena: 130 kn
za organiziranu nabavku za potrebe svih vrsta planinarskih škola: 100 kn


Slika.

Alan Čaplar: PLANINARSKI VODIČ PO HRVATSKOJ

644 stranice, 24 x 16,5 cm, u boji
Mozaik knjiga, 2021.

Planinarski vodič po Hrvatskoj sadrži sažete opise svih značajnijih vrhova, planinarskih putova, domova, kuća i skloništa i brojnih zanimljivosti iz hrvatskih planina te pruža sveobuhvatan pregled mogućnosti za planinarenje u našoj zemlji. Osim tekstom, sva planinska područja predstavljena su preglednim zemljovidima u mjerilu 1:100.000, a sva odredišta atraktivnim fotografijama. Novi vodič donosi ažurirane i dopunjene podatke, opise nekih novih planina, vrhova, obilaznica i putova, a uz opis i fotografiju svakog planinarskog odredišta sada je ponuđen i QR kod koji upućuje na internetske stranice HPS-a s uvijek najaktualnim opisima i podacima. Knjiga je nezaobilazan priručnik za sve koji planiraju izlete i ture u hrvatskim planinama.

cijena: 269,90 kn


Slika.

Alan Čaplar: HRVATSKE PLANINE, monografija

314 stranica, 30 × 23 cm, u boji, tvrdi uvez
Mozaik knjiga, 2020.

Ova monografija na cjelovit način predstavlja sve hrvatske planine. Osim tekstom, sve su planine u knjizi predstavljene i brojnim atraktivnim fotografijama. Na stranicama knjige ima više od 600 snimaka, među kojima i mnogo zračnih fotografija koje otkrivaju neke sasvim nove, dosad nepoznate vizure hrvatskih planina.

270 kn


Slika.

Željko Poljak i Alan Čaplar: HRVATSKO PLANINARSTVO U 1000 SLIKA

Hrvatski planinarski savez, 2014.
434 stranice, 28 × 21 cm, u boji, tvrdi uvez

Monografija izdana povodom 140. obljetnice hrvatskog planinarstva na slikovit način predstavlja razvoj i visoke dosege naše krovne udruge, udruženih članica našeg saveza i raznovrsnost stručnih i organizacijskih djelatnosti u HPS-u. Uz slike su objavljeni kraći tekstovi kojima se opisuje sadržaj i kontekst prikazanih fotografija, ali i glavna ostvarenja povezana s događajem, djelatnošću ili osobama sa slike. Osim fotografija, knjiga sadrži Veliku planinarsku kroniku, 25 preglednih popisa (nositelji stručnih naziva u HPS-u, najviša priznanja HPS-a i dr.). Jednostavno pretraživanje omogućuje pregledno kazalo imena i pojmova na kraju knjige.

redovna cijena: 200 kn

knjiga mjeseca - cijena: 150 kn


Slika.

Alan Čaplar: PLANINARSKE KUĆE U HRVATSKOJ

216 stranica, 21 x 15 cm, u boji
HPS, 2013.

Knjiga Planinarske kuće u Hrvatskoj na sistematičan način pruža pregled stanja planinarskih kuća u hrvatskim planinama, nudeći praktične i upotrebljive podatke za planiranje boravka u planinama. U uvodnom dijelu nalaze se informacije o statusu planinarskih domova, kuća i skloništa u Hrvatskoj, a u nastavku je svaka kuća predstavljena kratkim tekstom te podacima o visini, lokaciji, pristupu, upravljaču, opskrbljenosti, kapacitetu za noćenje, kontakt-osobama, obilaznicama i dr.

60 kn


Slika.

Alan Čaplar: VELEBITSKI PLANINARSKI PUT

planinarski vodič
Hrvatski planinarski savez, 2012.
72 stranice, 17 × 11 cm, u boji

Posjetiteljima Velebita, a posebno obilaznicima VPP-a, ovaj će mali vodič pomoći u snalaženju i upoznavanju najveće hrvatske planine. Osim trase VPP-a, naznačene su i druge planinarske staze na Velebitu.

25 kn


Slika.

OMIŠKA DINARA

turističko-planinarski vodič
Hrvatska gorska služba spašavanja, 2011.
63 stranice, 23,5 × 15,5 cm, u boji

Ovaj vodič predstavlja planinarske i turističke sadržaje na prostoru Omiške Dinare, uključujući i kulturne znamenitosti na planini i u njezinom okruženju.

20 kn


Slika.

PARK PRIRODE BIOKOVO

turističko-planinarski vodič
Hrvatska gorska služba spašavanja, 2011.
80 stranica, 23,5 × 15,5 cm, u boji

Ovaj vodič predstavlja planinarske i turističke sadržaje na prostoru Biokova, uključujući i kulturne znamenitosti na planini i u njezinom okruženju.

20 kn


Slika.

PARK PRIRODE LASTOVSKO OTOČJE

turističko-planinarski vodič
Hrvatska gorska služba spašavanja, 2009.
56 stranica, 23,5 × 15,5 cm, u boji

Ovaj vodič predstavlja planinarske i turističke sadržaje na Lastovskom otočju, uključujući i glavne otočke kulturne znamenitosti.

20 kn


Slika.

Boris Čujić: CROATIA

penjački vodič/climbing guide
Astroida, 2022.
680 stranica, 21 × 15 cm, u boji

Praktičan vodič namijenjen penjačima skicama, opisima i korisnim podacima i uputama predstavlja sve značajnije stijene i penjačke smjerove u njima.

300 kn


Slika.

Boris Čujić: PAKLENICA

penjački vodič / climbing guide
Astroida, 2017.
304 stranice, 21 × 15 cm, u boji

Vodič namijenjen penjačima skicama, opisima, praktičnim podacima i uputama predstavlja pakleničke stijene i sve najznačajnije penjačke smjerove u njima. Paklenica je jedno od najatraktivnijih penjačkih područja u Europi.

150 kn


Slika.

Željko Bockovac: CORDILLERA BLANCA - PERU

vodič i priče
Duplo više d.o.o., 2012.
82 stranice, 24 × 20 cm, u boji

Ovo je prva hrvatska planinarska knjiga posvećene isključivo južnoameričkim planinama i zato vrijedan iskorak upoznavanju fascinantnoga svijeta visokih i dalekih planina na drugom kraju našeg planeta. U knjizi su objedinjena planinarska i putopisna zapažanja s dalekih putovanje te su "iz prve ruke" prenesena razna praktična iskustva o planiranju putovanja u Peru.

150 kn


Slika.

Željko Poljak: ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PLANINARSTVA

planinarski leksikon
Hrvatski planinarski savez i »Libera Editio«, 2004.
328 stranica, 30 × 22,5 cm, c/b (djelomično u boji)

Zlatna knjiga hrvatskog planinarstva jedinstvena je knjiga enciklopedijskog tipa o razvitku i dosezima planinarstva u Hrvatskoj. Iako sadrži obilje faktografskih podataka, čita se s lakoćom, a pomno odabrane ilustracije otkrivanje povijesti čine zanimljivim. Knjiga je temeljno djelo za istraživanje povijesti hrvatskog planinarstva.

200 kn


Slika.

Željko Poljak: ŽIVOT NA PLANINARSKI NAČIN

Hrvatski planinarski savez, 2005.
344 stranice, 24 × 17 cm, u boji

Memoarskom i autobiografskom knjigom koja sadrži putopise, doživljaje i anegdote najpoznatiji planinarski publicist i dugogodišnji urednik »Hrvatskog planinara« prof. dr. Željko Poljak dočarao je najzanimljivije trenutke svojeg planinarskog života.

150 kn


Slika.

Krešimir Milas: ALPINISTU TREBAJU BRDA

150 stranica, 21 × 15 cm, c/b
HPS, 2022.

Knjiga sadrži tekstove alpinista Krešimira Milasa objavljene u “Hrvatskom planinaru” i drugim časopisima, kao i tekstove koje su o njemu nakon tragične smrti na alpinističkoj ekspediciji u Tien Shanu 2014. napisali njegovi alpinisti i prijatelji. Milasovi putopisni članci sabrani u knjizi svjedoče o zanimljivim planinarskim i alpinističkim podvizima u Hrvatskoj i inozemstvu. Prvo izdanje knjige bilo je rasprodano vrlo brzo nakon izdavanja i postalo je raritet. U vrlo kratkom vremenu knjiga je stekla status alpinističkog klasika.

100 kn


Slika.

Borislav Aleraj: ALPINIST

304 stranica, 21 × 14 cm, c/b
Libricon, 2020.

Borislav Aleraj tijekom svoje alpinističke karijere više se posvetio otkrivanju netaknutih stijenskih linija u Hrvatskoj nego skupljanju penjačkih trofeja u inozemstvu, a penjačkim „uspjesima“ često je pretpostavljao podučavanje novih generacija i nesebičan rad u HGSS-u, čiji je član već više od 50 godina. Zbog toga ga brojni hrvatski alpinisti smatraju ga svojim učiteljem i alpinističkim uzorom i pamte kao autora nekih od danas najpopularnijih alpinističkih smjerova u domaćim stijenama. U knjizi Alpinist Aleraj se u formi kraćih priča prisjeća najzanimljivijih trenutka svoje alpinističke karijere i vraća nas u romantično vrijeme klasičnog alpinizma, u vrijeme kada je prijateljstvo bilo važnije od ostvarenoga alpinističkog cilja i kada se u planinu išlo bez obzira na vremensku prognozu.

120 kn


Slika.

Boris Čujić: ZLATNE GODINE

200 stranice, 20 × 13 cm, u boji
Astroida, 2020.

U knjizi Zlatne godine Čujić se na vrlo osoban način osvrće na svojih četrdeset godina posvećenih vertikali: od prvih planinarskih koraka u Planinarskom društvu Velebit do uspona u jednoj od najpoznatijih sjevernih stijena Alpa; od vježbališta na Okiću do prvenstvenih smjerova u Anića kuku; od toplog biokovskog vapnenca do žutog granita El Capitana.

99 kn


Slika.

Darko Berljak: NEBO PUNO HIMALAJE

Libricon, 2018.
313 stranica, 24 x 17 cm, u boji

U višeslojnoj knjizi Nebo puno Himalaje autor sažima više od tri desetljeća intenzivnog odnosa s udaljenim i mističnim krajevima u kojima je boravio ponajviše kao vođa himalajskih alpinističkih ekspedicija. No, to nije samo knjiga o ekspedicijama već i svjedočenje o promjenama koje su se dogodile u tim krajevima i utjecaju koji su one imale na tamošnje stanovništvo, na samog autora kao i na brojne suputnike s kojima je posjećivao taj kutak svijeta.

120 kn


Slika.

Darko Berljak: VIŠE OD EVERESTA

Libricon, 2009.
256 stranica, 24 x 17 cm, u boji

Uzbudljiva i atraktivna knjiga vođe hrvatskih himalajskih ekspedicija svjedoči o najvećem hrvatskom planinarskom uspjehu – usponu članica Hrvatske ženske alpinističke ekspedicije „Everest 2009“ na najviši vrh svijeta.

100 kn


Slika.

Tibor Sekelj: OLUJA NA ACONCAGUI

216 stranica, 20 x 13 cm, crno-bijelo
Libricon, 2021.

Putopisni prvijenac svjetski glasovitog istraživača Tibora Sekelja o tragičnoj ekspediciji na Aconcaguu, klasik je žanra i zasigurno jedna od najsugestivnijih i najdirljivijih knjiga naše planinarske književnosti. Naslovnica novog hrvatskog izdanja djelo je umjetnice i alpinistice Ive Božić, a među tridesetak fotografija u knjizi nalaze se i mnoge do sada neobjavljene.

109 kn


Slika.

Sergej Forenbacher: IZ VELEBITSKOG DNEVNIKA

Libricon, 2017.
256 stranice, 21 x 14 cm, crno-bijelo

U knjizi su sabrani osobni zapisi akademika Sergeja Forenbachera o njegovim posjetima Velebitu, bilježeni kroz više desetljeća, u njegovim osobnim dnevnicima. S prolaskom godina mijenjali su njegovi osobni interesi, suputnici i mogućnosti, a usporedo s njima mijenjao se i Velebit. Postajao je sve pristupačniji, sve napučeniji posjetiteljima i sve manje naseljen svojim izvornim stanovnicima. Knjiga je pisana čitkim i živopisnim putopisnim stilom.

99 kn


Slika.

Edo Popović: U VELEBITU

Libricon, 2021.
144 stranice, 20 x 13 cm, crno-bijelo

U Velebitu je transžanrovski hommage istraživačima Velebita, mješavina putopisa, dnevnika i eseja, u kojoj su sakupljena iskustva i viđenje planine, kako Popovića samog tako i autora na koje se Popović poziva i koje citira. Hodajući istim onim stazama kojima su dvadesetih godina prošlog stoljeća hodali Hirtz, Simonović i Poljak, autor bilježi vlastita iskustva i zapažanja uspoređujući ih s iskustvima Miroslava Hirtza, ali i dvojice velikih poznavatelja Velebita iz druge polovice 20. stoljeća, Sergeja Forenbachera i Ante Rukavine.

99 kn


Slika.

Edo Popović: ČOVJEK I PLANINA

Libricon, 2018.
154 stranice, 18,5 x 12 cm, crno-bijelo

Čovjek i planina treća je knjiga Ede Popovića koja se bavi Velebitom, a usput i prirodom, ekologijom, usporavanjem i povratkom jednostavnom životu. Ideju za knjigu dobio je, kako sam kaže, još prije desetak godina, ali okidač za njeno pisanje bilo je umirovljenje Ante Vukušića, legendarnog motritelja meteorološke postaje i dobrog duha Zavižana.

99 kn


Slika.

Feručo Lazarić: PLANINARENJE NA SLIJEPO

Vlastita naklada, 2020.
154 stranice, 18,5 x 12 cm, crno-bijelo

Feručo Lazarić iz Svetvinčenta u Istri predstavlja svoj planinarski svijet nizom putopisa i priča. Unatoč tome što ne vidi svijet oko sebe, njegov planinarski doživljaj odiše puninom života i svjedoči o jedinstvenoj ljubavi za planine i velikoj motivaciji koja omogućuje nestvarne planinarske podvige.

100 kn


Slika.

Nejc Zaplotnik: PUT

Libricon, 2009.
212 stranica, 20 x 13 cm, crno-bijelo

Nejc Zaplotnik bio je krajem 70-ih i početkom 80-ih godina 20. stoljeća jedan od najcjenjenijih svjetskih alpinista. Osim niza teških uspona u Alpama i Americi, Nejc se popeo na vrh tri osamtisućnjaka i to po prvenstvenim, do tada neispenjanim smjerovima, uključujući i uspon po zapadnom grebenu na krov svijeta, Mount Everest. Zaplotnik je svoje susrete s prevjesnim stijenama, snježnim olujama, ponorima i ledenjacima među kojima se kretao njegov nemirni životni put, majstorski oslikavao i pisanom riječju.

99 kn


Slika.

Bernadette McDonald: ALPSKI RATNICI

Libricon, 2016.
323 stranice, 24 x 17 cm, u boji

Knjiga "Alpski ratnici" prati uspon slovenskog alpinizma, a dijelom i hrvatskoga (predvođenog Stipom Božićem), od kraja Drugoga svjetskog rata do danas.

129 kn


Slika.

B. MacDonald: TOMAŽ HUMAR

Libricon, 2012.
243 stranice, 21 x 14 cm, u boji

Tomaž Humar je krajem 1990-ih i u prvoj polovici 2000-ih bio jedan od najboljih svjetskih alpinista. Slavu je stekao nevjerojatno rizičnim solo usponima u najopasnijim stijenama najvišeg gorja svijeta – Himalaje. Tomaž Humar poginuo je u studenom 2009. na padinama Langtang Lirunga pokušavajući ostvariti još jedan od svojih ludo hrabrih i rizičnih solo uspona.

120 kn


Slika.

W. E. Bowman: USPON NA RUM DOODLE

Libricon, 2021.
172 stranice, 20 x 13 cm, crno-bijelo

Knjiga Uspon na Rum Doodle stekla je status jedne od najzabavnijih planinarskih knjiga u svjetskoj planinarskoj književnosti. Ona, u najboljoj tradiciji tipičnog britanskog humora, donosi kronologiju uspona na zamišljen vrh Rum Doodle, visok 12000,5 metara, u najzabačenijem dijelu mističnog Jogistana.

99 kn


Slika.

ZBORNIK članaka o gorskom spašavanju i djelovanju zagrebačkih gorskih spašavatelja

HGSS Stanica Zagreb, 2010.
164 stranice, 24 x 17 cm, tvrdi uvez, u boji

Povodom 60. obljetnice organiziranoga gorskog spašavanja u Zagrebu tiskana je knjiga s povijesnim osvrtom i izabranim člancima o gorskom spašavanju, preuzetima iz časopisa "Hrvatski planinar".

50 kn


Slika.

Željko Poljak i Alan Čaplar: ANTOLOGIJA HRVATSKOG PLANINARA 1898 - 2008

Hrvatski planinarski savez, 2008.
144 stranice, 19 × 24 cm, u boji

Povodom 110. obljetnice izlaska prvog broja i 100. godišta časopisa »Hrvatski planinar« tiskana je antologija odabranih članaka koji reprezentativno predstavljaju bogatu povijest časopisa. Osim članaka iz povijesti, antologija sadrži i članke o samom časopisu, urednicima i o računalnoj bibliografiji, dostupnoj na webu HPS-a.

80 kn


Slika.

Željko Poljak: HRVATSKA PLANINARSKA KNJIŽEVNOST

Književna antologija
Hrvatski planinarski savez, 1994.
250 stranica, 17 × 24 cm, c/b (djelomično u boji)

Ova književna antologija nudi najkvalitetnije radove stotinjak ponajboljih planinarskih pisaca, predstavljajući planinarsku književnost kao sastavni i vrlo bogat dio hrvatske književnosti.

60 kn


Slika.

Željko Poljak: PLANINE U HRVATSKOM SLIKARSTVU

Hrvatski planinarski savez, 1994.
32 stranice, 17 × 24 cm, u boji

Ovaj mali katalog predstavlja izabrane slikarske radove čija su tema planine. Svaki je slikar predstavljen jednom slikom.

13 kn


Slika.

PLANINARSKI DNEVNIK

Hrvatski planinarski savez, 2019.
40 (+160 praznih) stranica,
10,5 × 15 cm, c/b, tvrdi uvez

Uvodni dio je kratak planinarski priručnik s adresarom planinarskih kuća i društava, a zatim slijedi 160 praznih stranica za Vaše dojmove i zapise s planina.

25 kn


Slika.

DJEČJI PLANINARSKI DNEVNIK

Hrvatski planinarski savez, 2016.
128 stranica, 15 × 21 cm, u boji, tvrdi uvez

Dječji planinarski dnevnik sadrži prostor za zapise s izleta te u uvodnim dijelu didaktički priređene planinarske zabavne zadatke, igre i kviz, a u prilogu je zabavna i edukativna igra "Idemo na izlet". Namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta..

30 kn


Slika.

Zdenko Kristijan: PLANINARSKI PUTOVI

priručnik za markaciste
Hrvatski planinarski savez, 2016.
160 stranica, 15 × 21 cm, u boji

Priručnik je namijenjen planinarima koji se bave označavanjem staza, ali je koristan i svima koji se po njima kreću. Priručnik sustavno obrađuje znanja potrebna markacistima.

60 kn


Slika.

Vladimir Jagarić: PLANINARSKA PJESMARICA

pjesmarica s notama
Hrvatski planinarski savez, 2001.
48 stranica, 17 × 24 cm, c/b

Planinarska pjesmarica nudi 50 hrvatskih pjesama s njihovim cjelovitim notnim zapisom i akordima za gitaru. Među pjesmama su najpopularnije planinarske pjesme koje se svuda rado pjevaju, ali i neke koje su ovom pjesmaricom otete zaboravu.

25 kn


Slika.

Eduard Hemar: ŽELJKO POLJAK - VELIKAN HRVATSKOG PLANINARSTVA

biografija
Društvo za povijest sporta i tjelovježbe i Hrvatski planinarski savez, 2018.
156 stranica, 17 × 24 cm, u boji

Biografska knjiga predstavlja život i planinarsko djelovanje prof. dr. Željka Poljaka, najsvestranije ličnosti hrvatskog planinarstva. Željko Poljak cijeli je svoj život posvetio planinarstvu, medicini, putovanjima i književnosti, sudjelujući istodobno kao radoznali istraživač i kao angažirani stvaralac, autor, urednik, dužnosnik u planinarskoj organizaciji te neumorni učitelj naraštajima planinara i liječnika.

100 kn (tvrdi uvez), 80 kn (meki uvez)


Slika.

Vladimir Jagarić: IVAN KRAJAČ

biografija
Hrvatski planinarski savez, 2009.
160 stranica, 17 × 24 cm, c/b

Biografska knjiga o Ivanu Krajaču otima zaboravu život i djelo istaknutog političara, ekonomista, pravnika i planinara zaslužnog za razvitak planinarstva između dva svjetska rata.

60 kn


Slika.

Jana Mijailović i Jelena Dabić: NIJE DUH NEGO PUH

planinarska slikovnica za djecu
Hrvatski planinarski savez, 2017.
32 stranice, 16 × 23 cm, u boji

Atraktivna slikovnica na djeci primjeren i zabavan način približava planine i planinarenje.

10 kn


Slika.

Jana Mijailović, Janko Grgić i Jelena Martinović: BLATNJAVA PRIČA

planinarska slikovnica za djecu
Hrvatski planinarski savez, 2015.
32 stranice, 16 × 23 cm, u boji

Atraktivna slikovnica na djeci primjeren i zabavan način približava speleologiju i zanimljivosti krškog podzemlja.

10 kn


Slika.

Skupina autora: JAMSKI SUSTAV LUKINA JAMA - TROJAMA

monografija
Hrvatski planinarski savez, 2007.
144 stranice, 17 × 24 cm, u boji

Ova knjiga prva je prava speleološka monografija o nekom speleološkom objektu u Hrvatskoj, a ujedno i živo svjedočanstvo o jedinstvenom otkriću najdublje jame u Hrvatskoj, euforiji za vrijeme istraživanja i svemu što je pratilo taj speleološki podvig.

60 kn


Slika.

Skupina autora: SPELEOLOGIJA II - drugo izdanje

priručnik
PDS Velebit, Hrvatski planinarski savez i HGSS, 2019.
792 stranice, 21 × 28 cm, u boji, tvrde korice

Knjiga Speleologija je opsežni priručnik koji na stručan i popularan način predstavlja raznovrsna znanja potrebna istraživačima podzemlja, ali i drugim istraživačima krških prostora. Urednik knjige je Goran Rnjak, a u pripremi knjige sudjelovalo je više od 20 speleologa i stručnjaka raznih profila. Knjiga je bogato ilustrirana i ima 792 stranice, što ju čini dosad najvećom speleološkom knjigom na ovim prostorima. Za razliku od prvog izdanja, nova knjiga ima tvrde korice, a također je dodano i nekoliko novih poglavlja i veći broj ilustracija i fotografija.

150 kn


Slika.

Skupina autora: SPELEOLOGIJA I - prvo izdanje

priručnik
PDS Velebit, SK Velebit, Hrvatski planinarski savez i HGSS, 2017.
736 stranica, 21 × 28 cm, u boji

Knjiga Speleologija je opsežni priručnik koji na stručan i popularan način predstavlja raznovrsna znanja potrebna istraživačima podzemlja. Urednik knjige je Goran Rnjak, a u pripremi knjige sudjelovalo je više od 20 speleologa i stručnjaka raznih profila. Knjiga je bogato ilustrirana i ima više od 700 stranica

125 kn


Slika.

Vlado Božić: SPELEOLOGIJA U HRVATSKOJ

priručnik
Hrvatski planinarski savez i HPD »Željezničar«, 2004.
136 stranica, 17 × 24 cm, u boji

Bogato ilustrirani pregled razvitka hrvatske speleologije prvi je sustavni prikaz speleološke djelatnosti na prostoru Hrvatske.

50 kn


Slika.

Vlado Božić: RAZVOJ SPELEOLOŠKOG NACRTA

priručnik
Hrvatski planinarski savez i HPD »Željezničar«, 2004.
48 stranica, 17 × 24 cm, u boji

Priručnik prikazuje razvitak tehnike izrade speleoloških nacrta u svijetu i u Hrvatskoj, a služi kao dopuna znanja za polaznike speleoloških škola.

20 kn


Slika.

Vlado Božić i Hrvoje Malinar: RAZVOJ SPELEOLOŠKE OPREME I TEHNIKE

speleološki priručnik
Hrvatski planinarski savez, 2013.
192 stranice, 16,5 × 23,5 cm, u boji

Ovaj priručnik dvojice iskusnih speleoloških instruktora na pregledan način pruža prikaz razvoja istraživačkih tehnika i tehnika kretanja u podzemlju, kao i razvoj opreme koja se pritom koristila. Priručnik je namijenjem polaznicima speleloških škola, ali i svima koji se koriste raznovrsnom speleološkom i alpinističkom opremom. Priručnik metodički prikazuje kako je unaprjeđenje tehnike i opreme omogućilo sve složenija istraživanja i vrhunske speleološke rezultate hrvatskih speleologa.

65 kn

Slika.

Vlado Božić: PODZEMLJE KAO SLIKARSKI MOTIV

speleološki priručnik
Hrvatski planinarski savez, 2017.
36 stranica, 16,5 × 23,5 cm, u boji

Umjetničkih slika u Hrvatskoj vezanih uz podzemlje nema mnogo, ali je ipak od 17. stoljeća moguće pratiti pojave tog motiva u likovnim djelima. Neka su djela rađena kao ilustracija za knjige, a neka su samostalna umjetnička djela. Ovaj priručnik sadrži prikaz slikarskih ostvarenja na kojima su prikazane špilje i jame ili speleološka istraživanja.

20 kn


Slika.

Vlado Božić: VODIČ PO PRISTUPAČNIM ŠPILJAMA I JAMAMA U HRVATSKOJ

vodič
Ekološki glasnik, 2009.
300 stranica, 13 × 21 cm, u boji

Bogato ilustrirani vodič na pregledan način predstavlja sve turistički uređene i turistički dostupne speleološke objekte u Hrvatskoj.

210 knDNEVNICI PLANINARSKIH OBILAZNICA


Slika.

HRVATSKA PLANINARSKA OBILAZNICA

dnevnik
Hrvatski planinarski savez, 2021.
60 stranica, 10,5 × 15 cm, c/b

Hrvatska planinarska obilaznica obuhvaća 158 atraktivne planinarske točke u hrvatskim planinama. Utiskivanjem pečata na tim točkama prema pravilima obilaznice obilaznik može steći brončanu, srebrnu i zlatnu značku te posebno, visoko i najviše priznanje HPO.

40 kn


Slika.

VELEBITSKI PLANINARSKI PUT

dnevnik
Hrvatski planinarski savez, 2012.
20 stranica, 10,5 × 15 cm, c/b

Velebitski planinarski put (VPP) uzdužni je put koji vodi najljepšim predjelima Velebita od Zavižana do Paklenice. Na 20 mjesta nalaze se pečati koji se utiskuju u ovaj dnevnik i tako stječe pravo na dodjelu značke VPP-a.

35 kn


Slika.

Memorijalna planinarska obilaznica VILA VELEBITA

dnevnik
PDS Velebit, Hrvatski planinarski savez, Stanica planinarskih vodiča Zagreb i JU Nacionalni park Paklenica, 2016.
36 stranica, 10,5 × 15 cm, u boji

Planinarska obilaznica Vila Velebita uspomena je na Planinsku satniju Velebit. Obilaznica se sastoji od tri etape, organizirane prema ratnom putu Planinske satnije Velebit na području Nacionalnog parka »Paklenica« i Tulovih greda. Za obilazak svih 19 kontrolnih točaka potrebno je 3-4 dana.

40 kn


Slika.

HRVATSKE PLANINARSKE KUĆE

dnevnik planinarske obilaznice
HPD Željezničar, Zagreb
48 stranica, 10,5 × 15 cm, crno-bijeli

Kontrolne točke planinarske obilaznice "Hrvatske planinarske kuće" su svi planinarski domovi, kuće i skloništa u Hrvatskoj. Obilaznica ima više stupnjeva priznanja, a kuće su raspoređene u 20 planinskih područja, usklađeno sa Hrvatskom planinarskom obilaznicom. Dnevnik sadrži uvodni tekst o planinarskim kućama i pravilima obilaznice te prostor za žigove.

50 kn


Slika.

ŠPILJAMA LIJEPE NAŠE

dnevnik planinarske obilaznice
HPD Željezničar, Zagreb
48 stranica, 10,5 × 15 cm, crno-bijeli

Kontrolne točke planinarske obilaznice "Špiljama Lijepe Naše" su turistički uređene špilje i jame u Hrvatskoj. Dnevnik sadrži kratak prikaz svakog speleološkog objekta uređenog za turističko posjećivanje te prostor za žigove.

25 kn


Slika.

OD VRHA DO VRHA

dnevnik planinarske obilaznice
HPD Željezničar, Zagreb
40 stranica, 10,5 × 15 cm, crno-bijeli

Kontrolne točke planinarske obilaznice "Od vrha do vrha" su vrhovi po izboru. Planinar koji obiđe 60 vrhova nagrađuje se značkom. Dnevnik sadrži uvodni tekst s pravilima obilaznice te prostor za žigove.

40 kn


Slika.

ZAGORSKI PLANINARSKI PUT

dnevnik
Međudruštveni savjet ZPP-a
16 stranica, 10 × 14 cm, c/b

Zagorski planinarski put jedna je od najstarijih planinarskih obilaznica u Hrvatskoj, idealna za one koji žele upoznati zagorske "brege" i gore.

50 kn


Slika.

LIČKI GORSKI BISERI

dnevnik
Planinarsko društvo »Željezničar«, 2005.
32 stranice, 10,5 × 15 cm, c/b

Obilaznica obuhvaća 20 atraktivnih vrhova na području Like, a može se obići za tjedan dana. U dnevniku su osim prostora za žigove i kratak opis pristupa do kontrolnih točaka te skice puta.

40 kn


Slika.

GORANSKI PLANINARSKI PUT

vodič i dnevnik
Hrvatsko planinarsko društvo »Zagreb - Matica«, 2001.
72 stranice, 11 × 17 cm, u boji

Goranski planinarski put obuhvaća cijeli Gorski kotar, a sastoji se od tri dionice i ima ukupno 41 KT. U uvodnom dijelu nalazi se opis trase i ciljeva na GPP u, a u drugom prostor za utiskivanje žigova.

40 kn


Slika.

PETROVA GORA

vodič i dnevnik
Hrvatske šume - Uprava šuma - Podružnica Karlovac i Planinarsko društvo »Šumar«, 2007.
48 stranica, 10,5 × 15 cm, u boji

Planinarska obilaznica po Petrovoj gori ima 8 KT i može se proći za jedan dan. Osim prostora za žigove, dnevnik sadrži sažet prikaz glavnih obilježja Petrove gore i opise planinarskih putova na njoj.

40 kn


Slika.

SAMOBORSKA OBILAZNICA

dnevnik
Hrvatsko planinarsko društvo »Japetić«, 2018.
48 stranica, 10,5 × 15 cm, u boji

Samoborska obilaznica omogućava upoznavanje najatraktivnijih mjesta u Samoborskom gorju.

43 kn


Slika.

SAMOBORSKI SCOUTSKI PUT

dnevnik
Planinarski klub »Scout«
48 stranica, 10,5 × 15 cm, u boji

Samoborski scoutski put obuhvaća atraktivne a malo poznate dijelove Samoborskog gorja i Žumberka.

25 kn


Slika.

PLANINARSKI PUT MEDVEDNICOM

dnevnik
Planinarsko društvo HP i HT »Sljeme«

Planinarski put Medvednicom obuhvaća sva najvažnija planinarska odredišta na središnjoj Medvednici.

60 kn


Slika.

BEŽI JANKEC

dnevnik planinarske obilaznice
HPD Željezničar, Zagreb
48 stranica, 10,5 × 15 cm, u boji

Planinarska obilaznica "Beži Jankec" povezuje Stubičke Toplice i Zagreb preko Medvednice, a može se proći za jedan dan. Osim prostora za žigove, dnevnik sadrži sažet prikaz glavnih obilježja na putu.

40 kn


Slika.

MEĐIMURSKI PLANINARSKI PUT

vodič i dnevnik planinarske obilaznice
HPD Bundek, Mursko Središće
32 stranice, 10,5 × 15 cm, u boji

Međimurski planinarski put povezuje najatraktivnije planinarske točke u Međimurju, a može se proći za jedan dan. Osim prostora za žigove, dnevnik sadrži sažet prikaz glavnih obilježja na putu.

50 kn


Slika.

ISTARSKI PLANINARSKI PUT

vodič i dnevnik planinarske obilaznice
Istarski planinarski savez, Pula
224 stranice, 11,5 × 16,5 cm, u boji

Istarski planinarski put obilazi najatraktivnije planinarske točke na istarskom poluotoku. Vodič sadrži detaljne opise puta na hrvatskom, talijanskom, njemačkom i engleskom jeziku te mnoštvo fotografija. U privitku su i dva pregledna zemljovida IPP-a.

80 kn


Slika.

OPATIJSKA PLANINARSKA OBILAZNICA

vodič i dnevnik planinarske obilaznice
PD Opatija, Opatija
64 stranice, 10,5 × 15 cm, u boji

Opatijska planinarska obilaznica omogućuje upoznavanje niza atraktivnih mjesta na padinama Učke. Obilaznica ima 15 kontrolnih točaka. U privitku je pregledan zemljovid Učke s ucrtanim kontrolnim točkama.

50 kn


Slika.

PO VRHOVIMA UČKE I ĆIĆARIJE

vodič i dnevnik planinarske obilaznice
PD Opatija, Opatija
56 stranica, 10,5 × 15 cm, u boji

Planinarska obilaznica Po vrhovima Učke i Ćićarije je točkasta planinarska obilaznica sa 16 kontrolnih točaka. To su atraktivni vrhovi i vidikovci na Učki i Ćićariji te planinarski dom Poklon.

50 kn


Slika.

MOSORSKI PLANINARSKI PUT

dnevnik
Hrvatsko planinarsko društvo »Mosor«, Split

Mosorski planinarski put uzdužna je grebenska planinarska obilaznica koja povezuje najvažnija planinarska odredišta i vrhove Mosora.

50 kn


Slika.

Dnevnik s SLOVENSKE PLANINSKE POTI

dnevnik
Planinska zveza Slovenije

Slovenska planinarska pot je najatraktivnija i najpopularnija slovenska planinarska obilaznica.

40 knPLANINARSKI VODIČI PZS (na slovenskom jeziku)


Slika.

Jože Drab: JULIJSKE ALPE: Skupini Mangarta in Jalovca

enciklopedični vodnik
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2015.
228 stranica, 13,5 x 21,5 cm, u boji

Vodič sadrži praktične podatke o planinarskim mogućnostima u Julijskim Alpama.

200 knSlika.

KAMNIŠKO-SAVINJSKE ALPE (skupina autora)

planinarski vodič
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2004.

Vodič sadrži praktične podatke o planinarskim mogućnostima u Kamniško-savinjskim Alpama.

150 kn


Slika.

K. Janša: KARAVANKE

planinarski vodič
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2010.

Vodič sadrži praktične podatke o planinarskim mogućnostima u Karavankama.

200 kn


Slika.

M. Pergar: POSAVSKO HRIBOVJE

planinarski vodič
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2004.

Vodič sadrži praktične podatke za planiranje planinarskih izleta u zasavskom gorju.

150 kn


Slika.

J. Dobnik: VODNIK PO PLANINSKIH KOČAH U SLOVENIJI

planinarski vodič
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2007.

Vodič sadrži praktične podatke o svim planinarskim kućama u Sloveniji.

150 kn


Slika.

B. Pollak: KAMNIŠKA BISTRICA

planinarski vodič
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2009.

Vodič sadrži praktične podatke o planinarskim mogućnostima u području Kamniške Bistrice.

125 kn


Slika.

A. Poljanec: BOHINJ

planinarski vodič
na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2008.

Vodič sadrži praktične podatke o planinarskim mogućnostima u području Bohinja.

77 kn


Slika.

Gorazd Gorašek: RAZŠIRJENA SLOVENSKA PLANINSKA POT

planinarski vodič po na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2014.

Vodič sadrži praktične podatke za planiranje izleta po slovenskoj planinarskoj obilaznici.

170 kn


Slika.

Arnajšek, Poljanec: SLOVENSKA PLANINSKA POT

planinarski vodič na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS)

Vodič sadrži praktične podatke za planiranje izleta po proširenoj slovenskoj planinarskoj obilaznici.

180 kn


Slika.

Andrej Mašera: ČUDOVITE ALPE

monografija Alpa na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2006.
175 str., 17 x 24 cm, u boji

Knjiga sadrži obilje atraktivnih fotografija Alpa.

200 kn


Slika.

Skupina autora: NAJVIŠJI VRHOVI V ALPAH

monografija Alpa na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2005.
277 str., 13,5 x 21 cm, u boji

Knjiga sadrži pregled i opise najviših alpskih vrhova.

100 kn


Slika.

Andrej Mašera: DOLOMITI

vodič po Dolomitima na slovenskom jeziku
Planinska zveza Slovenije (PZS), 2021.
336 stranica, polutvrdi uvez, 24,5 × 17 cm

Knjiga sadrži pregled i opise najljepših dijelova Dolomita.

250 kn


Slika.

Viki Grošelj: VELIKANI HIMALAJE

248 stranica, 26 x 20,5 cm, tvrdi uvez, u boji
Planinska zveza Slovenije, 2013.

U ovoj knjizi poznati slovenski alpinist Viki Grošelj predstavlja svih četrnaest osamtisućnjaka i prikazuje povijest uspona na njih s posebnim naglaskom na aktivnosti slovenskih alpinista koji su se svojim iznimnim dosezima u Himalaji uvrstili u sam svjetski vrh alpinizma. U knjizi su objedinjeni svi podaci o sudjelovanju slovenskih alpinista bilo u okviru slovenskih bilo u okviru inozemnih ekspedicija.

200 knZEMLJOVIDI, RAZGLEDNICE, ZNAČKE


ZEMLJOVIDI HGSS
Psunj (HGSS) 40 kn
Babja gora (HGSS)40 kn
Rožeška gora (HGSS)40 kn
Papuk (HGSS)40 kn
Krndija (HGSS)40 kn
Dilj gora (HGSS)40 kn
Moslavačka gora (HGSS)40 kn
Bilogora (HGSS)40 kn
Ravna gora (HGSS)40 kn
Ivanščica (HGSS)40 kn
Zapadno Zagorje (HGSS) 1:25000/1:10000 (HGSS)40 kn
Vukomeričke gorice (HGSS)40 kn
Lonjsko polje - jug (HGSS)40 kn
Medvednica (HGSS)55 kn
Samoborsko gorje (HGSS)55 kn
Žumberačko gorje (HGSS)40 kn
Karlovac - Duga Resa (HGSS)40 kn
Klek 1:25000 (HGSS) 40 kn
Velika Kapela (HGSS)40 kn
Slunj (HGSS)40 kn
Plitvička jezera (HGSS)40 kn
Ćićarija 1:25000 (HGSS)55 kn
Učka (HGSS)40 kn
Otok Lošinj (HGSS)40 kn
Otok Rab (HGSS)40 kn
Otok Pag (HGSS) - komplet 2 zemljovida50 kn
Dugi otok (HGSS)40 kn
Otok Ugljan (HGSS)40 kn
NP Paklenica 1:25000 (HGSS)40 kn
Tulove grede (HGSS)40 kn
Crnopac (HGSS)40 kn
Promina (HGSS)40 kn
Svilaja (HGSS)40 kn
Dinara 1:25000 (HGSS)40 kn
Dinara - Troglavska skupina - istok (HGSS)40 kn
Dinara - Troglavska skupina - zapad (HGSS)40 kn
Kamešnica (HGSS)40 kn
Omiška Dinara (HGSS)40 kn
Omiška Dinara (HGSS) + vodič Omiška Dinara, komplet60 kn
Biokovo (HGSS)40 kn
Vrgorsko gorje i južno Biokovo (HGSS)40 kn
Dolina Neretve40 kn
Pelješac (HGSS)40 kn
Dubrovačko primorje (HGSS)40 kn
Sniježnica (HGSS)40 kn
Konavle (HGSS)40 kn
Otok Pašman (HGSS)40 kn
Otok Brač, biciklistički (HGSS)40 kn
Otok Hvar, zapad (HGSS)40 kn
Otok Vis (HGSS)40 kn
Otok Korčula - istok i Otok Korčula - zapad, komplet (HGSS)55 kn
Lastovsko otočje (HGSS)40 kn
Otok Mljet (HGSS)40 kn
ZEMLJOVIDI »SMAND«
Medvednica 1:2500055 kn
Medvednica - istočni dio55 kn
Samoborsko gorje 1:2500055 kn
Žumberačko gorje 1:2500055 kn
Hrvatsko zagorje55 kn
Ravna gora 1:2500055 kn
Ivanščica 1:2500055 kn
Kalničko gorje 1:2500055 kn
Papuk 1:2500055 kn
Krndija 1:2500055 kn
Dilj gora 1:2500055 kn
Gorski kotar - Goranski planinarski put 1:7500055 kn
Gorski kotar I (Klek, Bjelolasica, Bijele i Samarske stijene) 1:3000055 kn
Gorski kotar II 55 kn
Gorski kotar III (Zeleni vir, Skradski vrh, Severin na Kupi, Špičasti vrh, Orlova stijena, Lovnik, Vrbovsko, Ravna Gora, Delnice, Brod na Kupi, Levešni vrh)55 kn
Bjelolasica - Bijele i Samarske stijene 1:2500055 kn
Sjeverni Velebit 1:3000055 kn
Srednji Velebit 1:3000055 kn
Dabarski kukovi 1:2000055 kn
Južni Velebit 1:2500055 kn
Južni Velebit a55 kn
Južni Velebit b55 kn
Nacionalni park Sjeverni Velebit 1:2500055 kn
Nacionalni park Paklenica 1:2500055 kn
Troglav55 kn
Kamešnica55 kn
Biokovo 1:25000 kn55 kn
Dinara 1:2000040 kn
Otok Cres 1:7500055 kn
Otok Rab 1:2500055 kn
ZEMLJOVIDI »GEOPRO«
Sjeverni Velebit 1:3000050 kn
Via Dinarica Vrbovsko - Ogulin - Kunić35 kn
Mošćenička draga 1:3000035 kn
Otok Krk 1:3000050 kn
Otok Cres 1:3000050 kn
Otok Lošinj 1:3000050 kn
Otok Šolta 1:3000035 kn
ZEMLJOVIDI SLOVENIJE (izdanja PZS)
Bohinj 1:25000 (PZS, 2010)44 kn
Bohinjsko jezero z okolico 1:25000 (PZS)57 kn
Dolenjska-Gorjanci, Kočevski Rog 1:50000 (PZS, 1997.)57 kn
Grintovci 1:25000 (PZS, 2005)57 kn
Jalovec in Mangart 1:25000 (PZS, 2008)57 kn
Julijske Alpe 1:50000 (PZS, 2022)57 kn
Julijske Alpe - zahodni del 1:50000 (PZS, 2008)57 kn
Julijske Alpe - vzhodni del 1:50000 (PZS, 2008)57 kn
Karavanke - osrednji del 1:50000 (PZS, 2008)57 kn
Krn 1:25000 (PZS, 2009)57 kn
Pohorje 1:50000 (PZS, 2008)57 kn
Polhograjsko hribovje 1:25000 (PZS)57 kn
Posavsko hribovje - Boč-Bohor 1:50000 (PZS, 2003)57 kn
Posavsko hribovje - zahodni del 1:50000 (PZS, 2002)57 kn
Slovenska Istra, Ćićarija, Brkini, Kras (PZS, 2011)57 kn
Snežnik 1:50000 (PZS, 2008)57 kn
Stol in Begunjščica 1:25000 (PZS, 1996)50 kn
Storžič - Košuta 1:25000 (PZS, 2009)57 kn
Šaleška dolina z okolico 1:50000 (PZS)57 kn
Triglav 1:25000 (PZS, 2022)57 kn
Triglavski narodni park 1:50000 (PZS)57 kn
RAZNI ZEMLJOVIDI
Zagorski planinarski put 1:20000010 kn
Učka 1:30000 (PP Učka)55 kn
Paklenica 1:25000 (Astroida)50 kn
Paklenica 1:25000 (NP Paklenica)44 kn
POSTERI
Anića kuk - najpopularniji penjački smjerovi - poster 98 × 68 cm, Astroida30 kn
Anića kuk - poster 68 × 48 cm, Astroida25 kn
NP Paklenica - planinarska karta - poster 90 x 70 cm, Astroida30 kn
Anića kuk - najpopularniji penjački smjerovi - panoramska karta HR-ENG, Astroida30 kn
Chamois - poster 68 × 48 cm, Astroida25 kn
RAZGLEDNICE
Pozdrav s Velebita, set razglednica (10 kom)25 kn
Horvatove stube3 kn
Sjeverni Velebit3 kn
ZNAČKE
Značka Hrvatski planinarski savez30 kn


Poveznice
Vrh ove stranice | Kazalo weba | Naslovnica
Hrvatski planinar | Komisija za promidžbu i izdavačku djelatnost | Impresum

footer
Copyright 2022 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.