Pogodnosti Hervisa za članstvo HPS-a

Slika.Hrvatski planinarski savez uspostavio je s tvrtkom Hervis Sport in Moda d.o.o. poslovnu suradnju i ugovorio sponzorsku potporu za niz planinarskih aktivnosti.

Hervis kao službeni dobavljač Hrvatskog planinarskog saveza omogućuje svim članovima planinarskih udruga članica HPS-a s važećom članskom iskaznicom i markicom HPS-a stalni popust od 10% na cijene svih vrsta planinarske, sportske i druge opreme u trgovinama Hervisa u Republici Hrvatskoj. Za određene artikle iz ponude Hervisa koje preporučuje HPS obračunavaju se i veći popusti, što je istaknuto na odgovarajući način u trgovinama Hervisa. Kod popusta za članstvo HPS-a akcije i popusti se ne zbrajaju, a ne odnose se na artikle označene 1. i VIP cijenom, sportske satove i kupnju poklon kartica. Zahvaljujući vrlo širokoj ponudi raznih vrsta robe, osobito artikala Hervisove robne marke Kilimanjaro, Hervis tako omogućuje praktičnu nabavu sve potrebne opreme za planinarenje po povoljnijim cijenama za članove planinarskih udruga članica HPS-a.

U suradnji i dogovoru s HPS-om Hervis također podupire niz izleta i pohoda koje organiziraju i provode udruge članice HPS-a. Za vodiče i sudionike izleta osiguravaju se prigodni darovi a za organizatore potpora za organizaciju i provedbu aktivnosti.

Hervis je u Hrvatskoj počeo s radom 2007. godine kada je otvorio vrata svoje prve sportske trgovine u trgovačkom centru City Center One West na zagrebačkom Jankomiru. Hervis je do danas izrastao u jedan od najvećih i najvažnijih trgovaca sportskom opremom u Hrvatskoj, koji u trgovinama i online nudi sve što im je potrebno za sportske aktivnosti. Ponuda uključuje više ekskluzivnih brendova, kao što su Kilimanjaro za planinare, Benger sa svojom linijom funkcionalne odjeće za sva godišnja doba, X Fact s linijom bicikala i biciklističkih dodataka te Cygnus s trendi artiklima za mlade. Popularni brend Kilimanjaro poznat je po visokokvalitetnim organskim materijalima usmjerenim na održivost i zaštitu prirode.

Sve informacije o poslovnicama i ponudi Hervisa dostupne su na web stranicama www.hervis.hr. Svim zainteresiranim korisnicima informacije su također dostupne u funkcionalnoj i praktičnoj Hervis aplikaciji koja omogućuje dodatne pogodnosti kod nabave opreme iz Hervisovog asortimana.


footer
Copyright 2024 © Hrvatski planinarski savez