Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Obavijest o zatvaranju skloništa Miroslav Hirtz 2020

nedjelja, 08.03.2020.

Slika.

HPD Kapela ove godine organizira obnovu planinarskog skloništa Miroslav Hirtz na Bijelim stijenama. Ovim putem obavještavaju se planinari da će sklonište biti zatvoreno od svibnja do početka rujna ove godine (2020).

Za vrijeme radova bit će otvorena kuća i to svakog vikenda od polovice svibnja do polovice listopada, pa će se planinari tamo moći odmoriti i eventualno prenoćiti (bude li mjesta s obzirom na to da će u njoj boraviti i graditelji).

Očekujemo Vaše razumjevanje za nastojanje da se nastavi intenzivan rad na očuvanju toga planinarskog objekta usred istinskog bisera naše prirode. Na tome Vam unaprijed zahvaljujemo!

Odgoda planiranih akcija

Odgoda planiranih akcija (30.03.2020.)

Izvršni odbor Hrvatskog planinarskog saveza donio je 30.3.2020. odluku o odgađanju svih akcija tijekom slijedeća dva mjeseca kojima je organizator ili suorganizator Hrvatski planinarski savez.

Obavijest o novim mjerama za suzbijanje epidemije

Obavijest o novim mjerama za suzbijanje epidemije (19.03.2020.)

Prateći i primjenjujući mjere Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatski planinarski savez apelira na planinarske udruge, vlasnike i upravljače planinarskih objekata da i dalje redovito prate aktualne informacije i odgovorno primjenjuju mjere koje donose i objavljuju nadležne službe.

Skupština HPS-a

Skupština HPS-a (16.03.2020.)

Redovna Skupština HPS-a bila je planirana za 18. travnja 2020. u hotelu Panorama Zagreb s uobičajenim dnevnim redom i pisanim materijalima koje priprema Izvršni odbor. Dnevni red objavljuje se sukladno Statutu HPS-a 30 dana prije održavanja sjednice, međutim zbog javno-zdravstvenih okolnosti sjednica Skupština se odgađa dok se ne steknu uvjeti za njezino održavanje, o čemu će udruge članice biti pravovremeno obaviještene.

Google Search


hps.hr web

Vrijeme: Zavižan |Platak

Copyright 2020 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.