Obnova planinarskog skloništa Miroslav Hirtz na Bijelim stijenama

petak, 29.05.2020.

Dragi planinari,

HPD Kapela organizira obnovu planinarskog skloništa „Miroslav Hirtz“ na Bijelim stijenama te Vas ovim putem obavještavamo kako će sklonište biti zatvoreno od 01.06. do 01.09.2020.

Bez obzira što će sklonište biti zatvoreno, za vrijeme radova bit će otvorena kuća svakog vikenda od polovice svibnja do polovice listopada te ćete se tamo moći odmoriti i eventualno prenoćiti (ako bude mjesta obzirom da će i graditelji biti u njoj smješteni). Očekujući Vaše razumijevanje u našim nastojanjima da nastavimo intenzivni rad društva u očuvanju ovog planinarskog objekta usred istinskog bisera naše prirode.

Ovim putem Vas pozivamo i na radnu akciju nošenja materijala koja će se, ako nam vremenski uvjeti budu naklonjeni održati od 20. do 22. 6. 2020. Detalje plana akcije pročitajte na web stranicama HPD Kapela

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju uz srdačan planinarski pozdrav:

Hej lop!

Najnovije vijesti

Skupština UIAA 2021.

Skupština UIAA 2021.

25.10.2021.

U petak 22. i subotu 23. listopada 2021. održana je sjednica Glavne skupštine UIAA, krovne međunarodne planinarske asocijacije za planinarstvo i penjanje. Skupština je i ove godine zbog epidemioloških okolnosti održana je u formi telekonferencije uz sudjelovanje više od 110 delegata planinarskih saveza sa svih strana svijeta.

Prikupljanje podataka za kalendar akcija HPS-a

Prikupljanje podataka za kalendar akcija HPS-a

15.10.2021.

HPS od 2001. izrađuje godišnji kalendar akcija koji obuhvaća važnije akcije udruga članica HPS-a. Na taj način omogućuje se zainteresiranim planinarima da pravovremeno planiraju svoje sudjelovanje u pohodima i akcijama tijekom godine. U 2021. godini kalendar akcija bio je zbog nemogućnosti planiranja većih akcija u okolnostima epidemije bolesti Covid-19 samo djelomično u funkciji. Sva planinarska društva pozvana su da isplaniraju i u pripremljeni obrazac unesu podatke o većim akcijama...

U Pragu održana glavna skupština Europske unije planinarskih saveza (EUMA)

U Pragu održana glavna skupština Europske unije planinarskih saveza (EUMA)

12.10.2021.

U Pragu je od 8. do 10. listopada održana glavna skupština Europske unije planinarskih saveza (EUMA) a također i glavna skupština Balkanske planinarske unije (BMU). Ukupno u savezima udruženima u EUMA-u djeluje više od 2,6 milijuna registriranih individualnih članova.

footer
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.