Poziv za pristupanje ispitu za naziv "Alpinist"

četvrtak, 14.03.2013.

Slika.

Članovi alpinističkih klubova i odsjeka u Hrvatskoj koji žele pristupiti polaganju ispita i smatraju da zadovoljavaju uvjete, mogu poslati svoje prijave na e-mail adresu alpinizam@hps.hr zaključno s 29. ožujka 2013. godine. Ispit će biti održan u subotu 13. travnja 2012. (potencijalno u nedjelju 14. travnja), a o točnoj lokaciji, vremenu i načinu održavanja, svi kandidati s odgovarajućim prijavama, kao i njihovi matični odsjeci i klubovi, bit će obaviješteni do 8. travnja 2013. Ispit će voditi Marko Dukši, instruktor alpinizma. Cijeli poziv i obrazac za smjerove u privitku.

(Krešimir Milas, pročelnik Komisije za alpinizam)

Za preuzimanje:

Poziv za pristupanje ispitu za naziv alpinist

Obrazac KA-1

Najnovije vijesti

Rujanski broj Hrvatskog planinara

Rujanski broj Hrvatskog planinara

08.09.2021.

Nakon velikih ljetnih vrućina stigli su ugodni dani pa Premužićeva staza na Rabu, koja krasi naslovnicu novog broja, kao da poziva da krenemo u planine. Ne treba nas planinare dugo nagovarati, a ideje za nove izlete potražimo u novom broju.

Objavljen Planinarski leksikon

Objavljen Planinarski leksikon

27.08.2021.

Od 27. kolovoza na mrežnim stranicama HPS-a dostupan je Planinarski leksikon sa više od 700 raznovrsnih izraza koji se učestalo koriste u planinarstvu. Priredila ga je Komisija za promidžbu i izdavaštvo uz suradnju komisija za školovanje, planinarske putove, planinarske objekte, zaštitu prirode i speleologiju te brojnih suradnika.

Javni poziv za izradu projektne dokumentacije za obnovu planinarskih domova i kuća u zaštićenim područjima

Javni poziv za izradu projektne dokumentacije za obnovu planinarskih domova i kuća u zaštićenim područjima

02.08.2021.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 2. 8. 2021. Javni poziv za neposredno su/financiranje izrade projektne dokumentacije za obnovu postojeće posjetiteljske i planinarske infrastrukture u zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže.

footer
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.