Drytooling radionica 28. studeni 2023.godine

petak, 17.11.2023.

Alpinistički odsjek Velebit u suradnji s Komisijom za alpinizam HPSa organizira drytooling radionicu koja će se održati 28. studenog 2023. godine, od 17h na GSS stanici na staroj žičari u Zagrebu.

Radionicu vodi iskusni dry tooler i GSS-ovac Mario Musulin uz pomoć asistenata, a namijenjena je isključivo članovima alpinističkih odsjeka u sklopu HPS-a.

Prijava na radionicu:

UPIŠITE SE U TABLICU

Od opreme treba ponijeti kacigu, penjačke cepine (još bolje one za toolanje tko ima), dereze (mono point), pojas, uže, spravicu, komplete i sl. Toplo se obucite. I ne zaboravite gojze na noge na koje idu dereze :)

Sva dodatna pitanja: alpinizam@hps.hr

Slika 1 od 1.

Najnovije vijesti

Alpinistička ekspedicija u Patagoniju povodom 150. obljetnice planinarstva u Hrvatskoj

Alpinistička ekspedicija u Patagoniju povodom 150. obljetnice planinarstva u Hrvatskoj

28.11.2023.

Prva od niza akcija povodom 150. obljetnice planinarstva u Hrvatskoj, alpinistička je ekspedicija HPS-a koja će se u Južnoj Americi održati u razdoblju od 12. siječnja do 10. veljače 2024. godine. Svojevrsan penjački Dream Team od sedam naših vrhunskih penjača koji ima nebrojeno najtežih uspona na svim kontinentima obilježit će našu obljetnicu usponima u Patagoniji (Argentina).

Održan seminar za voditelje općih planinarskih škola

Održan seminar za voditelje općih planinarskih škola

20.11.2023.

Sa ciljem razmjene informacija i iskustava u svrhu usklađivanja i unaprjeđenja načina izvođenja planinarskih škola u udrugama članicama HPS-a, u subotu 18. i nedjelju 19. studenoga održan je u planinarskom domu Bijele stijene u Tuku Seminar za voditelje općih planinarskih škola. Seminar je organizirala Komisija za školovanje HPS-a...

Obavijest u vezi izmjena zakonskog teksta o upravljanju planinarskim objektima

Obavijest u vezi izmjena zakonskog teksta o upravljanju planinarskim objektima

13.11.2023.

Ne osporavajući pravo političkih stranaka, udruga, pojedinaca ili bilo kojeg drugog subjekta da iznose svoja stajališta i organiziraju svoje aktivnosti prema svojim uvjerenjima, Hrvatski planinarski savez smatra potrebnim podsjetiti na važne činjenice...


footer
Copyright 2023 © Hrvatski planinarski savez