Vodički tečaji i ispiti u 2014. godini

četvrtak, 06.03.2014.

Vodička služba HPS-a u 2014. godini planira 7 tečaja, i to za A, B i D standarde. Ovdje donosimo raspored tečaja i ispita (uz poziv zainteresiranima da se pridruže Vodičkoj službi HPS-a). Tečajevi na Baškim Oštarijama-Paklenici i Zagrebu su privedeni kraju ili u tijeku dok je tečaj na Platku gotovo popunjen. Kandidati zainteresirani za D tečaj na Risnjaku mole se da se što prije prijave zbog velikog interesa. Također, mole se zainteresirani s područja Zagreba i okolice, Zagorja i Sisačko-moslavačke županije da se jave nadležnom članu potkomisije za VDI Dragutinu Valečiću na vdvalecic@gmail.com koji evidentira zainteresiranost u svrhu održavanja još jednog tečaja za A standard na navedenom području u 2014. godini.


Moglo bi Vas zanimati i ovo:

Prijavnica za tečaje i ispite u Vodičkoj službi HPS-a

Školovanje vodiča

Vodički standardi

Abecedni popis vodiča

Popis vodiča po stanicama i društvima

Najnovije vijesti

Rujanski broj Hrvatskog planinara

Rujanski broj Hrvatskog planinara

08.09.2021.

Nakon velikih ljetnih vrućina stigli su ugodni dani pa Premužićeva staza na Rabu, koja krasi naslovnicu novog broja, kao da poziva da krenemo u planine. Ne treba nas planinare dugo nagovarati, a ideje za nove izlete potražimo u novom broju.

Objavljen Planinarski leksikon

Objavljen Planinarski leksikon

27.08.2021.

Od 27. kolovoza na mrežnim stranicama HPS-a dostupan je Planinarski leksikon sa više od 700 raznovrsnih izraza koji se učestalo koriste u planinarstvu. Priredila ga je Komisija za promidžbu i izdavaštvo uz suradnju komisija za školovanje, planinarske putove, planinarske objekte, zaštitu prirode i speleologiju te brojnih suradnika.

Javni poziv za izradu projektne dokumentacije za obnovu planinarskih domova i kuća u zaštićenim područjima

Javni poziv za izradu projektne dokumentacije za obnovu planinarskih domova i kuća u zaštićenim područjima

02.08.2021.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 2. 8. 2021. Javni poziv za neposredno su/financiranje izrade projektne dokumentacije za obnovu postojeće posjetiteljske i planinarske infrastrukture u zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže.

footer
Copyright 2021 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.