Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia   |   e-mail: hps@hps.hr   |   tel: 01/4823-624, tel/fax: 01/4824-142

Ususret 31. sjednici Skupštine HPS-a

četvrtak, 01.10.2020.

Slika.Dana 16. rujna 2020. na internetskoj stranici HPS-a objavljen je poziv s dnevnim redom 31. sjednice Skupštine HPS-a. Sukladno mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera Civilne zaštite u cilju zaštite zdravlja, a temeljem konzultacija s Gradskim uredom za opću upravu Grada Zagreba o načinu održavanja sjednice Skupštine, prema odluci Izvršnog odbora HPS-a od 14. 9. 2020. sjednica Skupštine HPS-a održat će se elektronički.

Kao i uoči svake sjednice Skupštine, Izvršni odbor HPS-a priredio je pisane materijale koji predstavnicima punopravnih udruga članica omogućavaju da se cjelovito upoznaju sa svim temama iz dnevnog reda i pripreme za odlučivanje na sjednici Skupštine. Budući da su od 2019. radi brže i kvalitetnije komunikacije između HPS-a i udruga članica u primjeni službene elektroničke adrese udruga članica HPS-a na domeni hps.hr, navedeni pisani materijali za Skupštinu upućeni su svim punopravnim članicama elektroničkom poštom pa i ovim putem skrećemo pozornost predstavnicima udruga članica HPS-a da iz pretinca službene elektroničke pošte preuzmu pisane materijale i informacije o održavanju sjednice Skupštine. U pisanim materijalima nalaze se obavijest o provedbi sjednice Skupštine HPS-a u uvjetima epidemije bolesti COVID-19, poziv s dnevnim redom, programsko i financijsko izvješće, izvješća Nadzornog odbora i Suda časti, prijedlozi financijskog plana i raspodjele namjenskih sredstava za rad komisija, prijedlozi četiriju pravilnika i prijedlog o pokretanju postupka razdruživanja sportskog penjanja iz HPS-a.

Glasovanje o predloženim odlukama po svim točkama dnevnog reda provodit će se od 16. listopada u 00:00 sati do 22. listopada u 24:00 sati putem elektroničkog obrasca, uz registraciju putem službene službene elektroničke adrese, kako je opisano u pisanim materijalima.

Predstavnike punopravnih članica HPS-a ujedno pozivamo da se za sva eventualna pitanja o održavanju elektroničke sjednice Skupštine HPS-a ili pomoć u pristupu elektroničkoj pošti na domeni hps.hr obrate na adresu hps@hps.hr ili na telefone HPS-a 01/48-23-624 i 01/48-24-142.

Informacije za planinarske udruge

Informacije za planinarske udruge (30.11.2020.)

Na službene elektroničke adrese svih osnovnih planinarskih udruga upućene su obavijesti o naručivanju i distribuciji članskog materijala za 2021. godinu, prikupljanju i evidentiranju članstva, provođenju planinarskih aktivnosti u uvjetima epidemije, zidnim kalendarima te planiranju aktivnosti u 2021. godini. Pozivamo dužnosnike planinarskih udruga da redovito prate službenu elektroničku poštu na domeni hps.hr te da o svim temama i novostima redovito informiraju članstvo svojih udruga. Osnovne informacije također su dostupne i ovdje.

 Odlični rezultati hrvatskih penjača na EP-u u Moskvi

Odlični rezultati hrvatskih penjača na EP-u u Moskvi (28.11.2020.)

Od 21. do 28. studenoga 2020. održano je u Moskvi u organizaciji Međunarodne sportsko penjačke federacije (IFSC) Europsko prvenstvo u sportskom penjajnju. Hrvatsku su predstavljali članovi hrvatske sportsko penjačke reprezentacije Vana Piccini (SPK Marulianus, Split) i Nikola Kramarić (SPK Lapis, Split), ostvarivši vrlo dobre rezultate...

 Zaštita zdravlja na prvom mjestu

Zaštita zdravlja na prvom mjestu (28.11.2020.)

Radi povećanog brojnih upita Hrvatskom planinarskom savezu tijekom proteklih dana ponavljamo i podsjećamo sve posjetitelje planina na Preporuke za zaštitu zdravlja pri planinarskim i penjačkim aktivnostima. Hrvatski planinarski savez od početka epidemije redovito poziva i podsjeća sve posjetitelje planina da prate i odgovorno primjenjuju mjere, upute i preporuke kojima je cilj zaštita zdravlja.

Google Search


hps.hr web

Mobilne aplikacijeWeb kamere:
Zavižan |Dinara |Platak
Copyright 2020 © Hrvatski planinarski savez   |   Hosting i održavanje: Auris d.o.o.